Esraz [bilinmeyen] ama admin uyarı yaptı wassap grubu kurmak yasak ailevi sorunlar olmuş kuranı atarım forumdan dedi ve siz her konu başlığına link atmışsınız sizi şikayet eden çok olur uyarayım
Merve5575 Damla________ bana da kızdı diyet yap yoksa normal Doğum yapamazsın haftasına göre çok kilolu dedi 🙄
EsraBayraktar Merve5575 Merve5575 32 de benim kızımda 2250 di 34 de 2546 36 da gidicem benim doktor normal diyor seninki niye öyle bişey söylediki
Mommy Merve5575 maşallah canım nasıl beslendiniz neler yiyorsunuz bizde ona göre dikkat edelim ben 31 haftada 1500😔
Merve5575 EsraBayraktar bende anlamadım her gittiğim de çok kilolu kocaman kafası var diyip duruyor 🤣🤣
Rabia88 Serdogrul MaşAllah kilosu için doktor ne dedi acaba nette ortalama kilolara bakıyorum sizin fazla gibi benim 25. Haftada 770 Gr di 😞 nasıl beslendiniz
Serdogrul Rabia88 biraz iri dedi. Önden gidiyomuş zaten 1 hafta bıde bende gebelik şekeri var o yuzden de olmuş olabilir demiştri doktorum canım
gbza Tugba_doga canım bence bunu burda sorup kafanı karıştırma herkesin bebeği de bünyeside farklı senle aynı haftada olup daha fazla olan vardır kendine dert etme boşuna
Tugba_doga gbza insan merak ediyor tabii yoksa tabii dediğin gibi her bebek farklı sağlıklı olsunlar mühim olan o 😊
HaticeTfekakr Tugba_doga Benimde seninle aynı 24+3 ben 4 ocakta gidicem kontrole çok merak ediyorum! Kilosunu, boyunu!!! Boyuna ne kadar dedi ?! maşallah bu arada yavrucuğunuza
Tugba_doga HaticeTfekakr boyunu unuttum cnm ya ama haftasına göre 1 hafta önde dedi bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebislerimiz en önemlisi o 💕