Destina 21.haftada 402 gr 24.haftada 680 gr 28.haftada 1.350 gr 30.haftada 1.605 gr Şuan 31+5 im. Kontrol haftaya.
Serdogrul Rabia88 biraz iri dedi. Önden gidiyomuş zaten 1 hafta bıde bende gebelik şekeri var o yuzden de olmuş olabilir demiştri doktorum canım
Serdogrul Rabia88 şeker yüklemesi yaptırdım. Ama zaten ondan önce de ilk hamile oldugumu ögrendiğimden beri yüksekti şekerim ölçüm yapıyodum hep
Tugba_doga HaticeTfekakr boyunu unuttum cnm ya ama haftasına göre 1 hafta önde dedi bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebislerimiz en önemlisi o 💕
Rabiosa 060616 ceviz ve peynir çok yedim, eşim ve aileside iri yapılı etkisi oldu sanırım teşekkür ederim🙏🌸
Tugba_doga gbza insan merak ediyor tabii yoksa tabii dediğin gibi her bebek farklı sağlıklı olsunlar mühim olan o 😊
___3bruli___ Tugba_doga bende suan 22+2 olacam ve 22 kasımda 167 gram di bebegum 22 aralıkta ise 437 gram dedi doktorum ayına göre gramı çok iyi dedi
YavuzunSelini Lmnkeskin Benimde 20+5 te 440 gramdı bende cok merak ediyorum kac kilo dogcak oglusum ☺