Pineapplee Murvett bende 18+2 deyim cinsiyetimiz belli değil 🤷🏻♀️😂 bidaha değişmesin bi seferden kesin olsun diye detaylıda ogrenicez 20. Haftada 💁🏻♀️ Kıyafetlerinin çoğunu aldık bile illa hersey pembe yada mavi olMak zorunda değil ❤️❤️
mhmmddgc Murvett Ayy inşallah inatçı olmaz😂ilk kızımda çok inatçı gerçi o ikizler burcu bence ondan dolayı garip huyları var😂
Cinarsmom Murvett erkek olunca bir pipi bir kordon görünce rahatlıkla söylüyorlar 🙂 benim 2.kız olucak nasipse neredeyse 26.haftaya kadar benziyor falan filan gibi şeyler söylediler. Oyalayıp söylemediklerinde kız çıkıyo genelde :)))
busrayla1 Bebeğin durduğu yere göre (sağ ya da sol) cinsiyet olayı doğru mu? 16. Haftada gitmiştim bağdaş kurmuş oturuyordu çocuğum içerde 😂 haftaya detaylı var umarım öğrenebilirim
mhmmddgc Melekprenses 15.haftada yaptırdım genetik testte hafta sınırı yok. Ama en geç 30lara kadar yaptırın diyorlar
smglplt1453571 17+6hafataligiz daha cinsiyetimizi öğrenmedik en son 12+2 haftalıkken gittim doktora bı tahminde bulunmadı inşallah 4 gün sonra görmeye gideceğiz bakalım kendini göstericek mi
Mouradi Murvett 17 hafta neki canım 23 haftadayım daha öğrenemedim 😂 1 hafta sonra detaylıya giricem o zaman İnşaAllah öğrenirim sende bi sonraki gittiğinde öğrenirsin 🥰🥰
pediatrihemsiresi Dün öğrendik 16+5’im kızımız oluyor🥰 göstermedi ilkten çıkıp çikolata yedim su içtim hareket ettim öyle gösterdi
mhmmddgc Melekprenses Detaylı usgdede sorun çıkınca genetik test öneriyorlar. ayroca ben bir çok firma ile görüştüm 11.haftadan sonra kanı alıyoruz dediler. 10.hafta biraz erken oluyor sanki.
Pcoslubiranne Murvett benimde oyleydi bagdas kuruyordu herkes kiz kiz dedi 2. Oglum olacak allab izin verirse.
Doga_deniz Murvett Kızımı detaylıda öğrendim göstermemişti. Bu hamileliğimde de bi gittik göstermedi bi daha gittik bacak arasına kordon gelmiş yine göremedik. Bi daha da sırf cinsiyet için gitmedim yine detaylıyı bekliyorum 20+4 olduk bu arada 😅
Minnoss_hatun_ Murvett Bende 16 da gittim öğrenemedim 10 dakika kadar baktı sırtını döndü asla göstermedi ama devlete gidiyorsan ultrasonlari çok iyi degil ben ona bağlıyorum
Hicran-01 MerveEbru bana da 14 te yüksek ihtimal erkek dendi, baska doktorda 15 te kesin kız dedı. Saglıkla gelsın bebıslwrımız inş😊