Mouradi Zln2152 Ah ah bi öğrene bilsek artık 🥺😅 ilk erkek sonra kız tahmini canım bakalım 24+5 haftamda detaylıya giricem öğrenirim o zaman 😅
Zln2152 Mouradi detaylıda kesin öğrenirsin kuzum 🥰 bende 22 haftalık oldum bebek hep yüzüstü doktor da kız diye tahmin ediyor kemik yapısına bakarak. Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum 🤷♀️
Mouradi Zln2152 İnşaAllah canım ya bi an önce öğreniriz 🥰 bende de galiba kemik yapısıyla en son kız diye tahmin etmişdi bakalım meraktan artık çatladımm 😅
Melegimin_annesi Murvett bende 15 haftalıkken gittim eli bacağının arasında göstermiyo saklıyor dedi şuan 16+6 1 hafta sonra gidicem hastaneye inşallah belli olur🙏😊
mhmmddgc Melekprenses Detaylı usgdede sorun çıkınca genetik test öneriyorlar. ayroca ben bir çok firma ile görüştüm 11.haftadan sonra kanı alıyoruz dediler. 10.hafta biraz erken oluyor sanki.
Melekprenses mhmmddgc evet o haftalarda 11 14 arası daha iyi sonuç alınıyor dedi doktor 2 li test yapıldıktan sonra genelde. Onda sorun çıkanlar da yapılması öneriliyor ya.
mhmmddgc Melekprenses Ben 2lide sıkıntı çıkmamasına rağmen yaptırmıştım. Kardeşimin bebeğini doğumdan 8 gün aonra down sendromundan ve farkkı sendrolardan kaybettik riske atamadım açıkçası
Sonikiuc Murvett 16+0 benimde. 14te devlette çok küçük henüz erken dedi. Yeniden gidemedim ben de meraktayim
Murvett Kızlar ben öğrendim kız olarak göründü değişmezse tabi 😍🥰😘 cihazdan cihaza fark ediyor gerçekten özelde öğrendim 🥰🥰
beyzanurgcl Murvett hahaha bacım 25 haftalık olduk okadar hareketliymişki bizimkinin de bacak arasını göremediler inşllah bu ay ögrnecem 😂😂😂
Ays_cskn Murvett 18 + 0 im bekliyorum daha firsat bulup gidemedim malesef 1 cocugum daha var esimde izin alamiyor 16 mayista gidicem insallah ogrenirim bu seferde belirsizlikte sona erer böylece ☺
Melekprenses mhmmddgc Allah rahmet eylesin 😥 en iyisini yapmışsınız bende düşündüm ama ücret çok geldi