Murvett Kızlar 17. Haftaya gireceğiz bugün de gittik doktora hala öğrenemedik 😞 çok hareketli bacakları kapalıydı 😞 sizlerin de böyle oldu mu kız bebek saklar diyorlar 🥹
Aselasaf Murvett benim.bi arkadaşım ayrıntılı ultarasona kadar öğrenemedi sakladı çocuğu hep ama erkek onunki☺️
Ays_cskn Murvett 17+4 uz henuz gitmedim daha cinsiyrt için simdide randevu bulamiyorum gidene kadr 19-20 haftalik falan oluruz heralde ogrenene kadar ☺
MerveEbru Murvett valla canım o kadar kafaya takma derim bana erkek dendi 13. Haftada 16da kız dendi detaylıda kız olduğunu öğrendim 😀en iyisi detaylı ultrasonu beklemek 🥰
mhmmddgc Murvett Banada 18.haftada kesin kız denildi. Ama genetik test yaptırmıştım onunla öğrendik yoksa hiç göstermedi. İlk kızımda 14.haftada öğrenmiştik. şuan 24 haftalığım bugün ilk kez yüzünü gösterdi
Murvett Aselasaf sağlıklı olması tek dileğim fakat artık bişeyler almak istiyorum kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum ama kendini göstermiyor 🫣
Bebek-C Murvett evet özelde öğrendim ama farkedeceğini düşünmüyorum arkadaşım aynı doktorda 12. haftada öğrendi mesela. Bebeğin pozisyonuyla alakalı daha çok.
Hicran-01 MerveEbru bana da 14 te yüksek ihtimal erkek dendi, baska doktorda 15 te kesin kız dedı. Saglıkla gelsın bebıslwrımız inş😊
Hsnycvk Ben de 18 haftalık hamileyim şehir dışında olduğum için iki ayrı doktora gittim göstermedi😂 doktorun biri kıza benziyo dedi biri erkeğe 😂
Minianne04 Murvett benimkide saklıyor sürekli bugün 1 2 saniyeliğine de olsa doktor yakaladı erkek cinsiyetimiz 🧿🦋
mhmmddgc Murvett Ayy inşallah inatçı olmaz😂ilk kızımda çok inatçı gerçi o ikizler burcu bence ondan dolayı garip huyları var😂
Nrglesim2 Murvett malesef 18. Haftadayız bizde öğrenemedik daha bugun randevum vardı bacakları çapraz göstermiyo dedi doktor inşallah yarın özele gtmeyi düşünüyoruz 🙄
Edabykl Murvett bende 17.haftamda öğrendim cok asiri hareketli asla yerinde durmuyor zor gordu doktor erkek dedi yinede detayliyi bekliyorum 😂🙈
Pelinakcn Murvett bizde de öyleydi 🤣 asla bacak açmıyordu ama hareket çoktu, geçen hafta 20.haftamda gördük erkek 😊 bizde hep kız sandık saklıyor diye
DemirinAnnesiiii Murvett benim oğlumda sakladı canım 17. Haftada öğrendik bizde doktora gitmeden meyve suyu doktor odasına girmeden de çikolata yedim beyefendi öle hareketlendi de gösterdi kendini 🥰