minikmucizemmmmmmm Feyza-nur annem çok fazla hamur işi yapıyor artık yoruluyor güle güle kullansın inşallah 🥰
mom1111 Feyza-nur Allahtan öyle bir derdimiz yok onlar siparişi veriyor ona göre alıyoruz daha iyi oluyor 😂😂
Kumpr Askiletotomsu her anneyim diyen anne olamıyor çok yanlışları vardı hayatımdan çıkardım iyi ki görmüyorum 🙄 annem yerine koyduğum kayınvalidem var sağolsun annemden daha çok annelik yaptı yapıyor 🤲
mom1111 Feyza-nur inanın daha iyi oluyor sizde sorun ne eksik ya da ne ihtiyaçları varsa onu alın hem onların da işine yarar
Deletedmom2265 Feyza-nur Ben eşime küçükte olsa birşey bekliyorum ilk anneler günüm dedim küçük altın mı mesela dedi 😂😂😂😂
Ozgebhb Feyza-nur kayınvalideme robot süpürge aldık. Annemede sık sık hediye alırım zaten onuda güzel bir kahvaltı ya da yemeğe çıkaracağım :) Annemin o tür şeyler hoşuna gidiyor :)
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Esmk nasıl teşekkür kartı peki daha önce smalilara yardım etmistm ama öyle bi kart bilmiyorum
Esmk BIR_SIYAH__HIAYESI63 shopier hesaplarında anneler günü kartı vs oluyor Instagram profillerinde link oluyo shoppier link.Yoksa bile mesaj atarsanız hazırlıyorlar
Feyza-nur mom1111 söylemiyorlar ya zahmet etmeyin diyip geçistiriyorlar malesef uzak oturunca da neye eksikleri var bulamıyorum bende
Cemoss46 Feyza-nur annem yok kayınvalideme çiçek göndeririz. Eşimde bana saat ve emzirme sütyeni almış kayınvalidem ve kayınbabamda kendine hediye al diye para gönderdiler sağ olsunlar🥲 ilk anneler günüm hepimizin anneler günü kutlu olsun..💛