Gudu Feyza-nur Ben Annem e ve kayinvalideme 2 tişört evde giymeleri için aldim. Birde 3 lu tava seti aldim ihtiyaçları var diye.
suleesrky Kayinvalideme elektronik çaycı aldık, bozulmuştu. Aklima onu almak geldi. Doğum gününde de alamamıştık ikisi birlikte olsun diye düşündüm. Anneme de şık bir kahve fincan takımı almayı düşünüyorum, iyice gitmiş fincanı kalmamış hiç.
Feyza-nur mom1111 söylemiyorlar ya zahmet etmeyin diyip geçistiriyorlar malesef uzak oturunca da neye eksikleri var bulamıyorum bende
winterwitch Kayınvalide&görümce parfüm aldım. Kendi anneme ayakkabı aldım. Ben de 22 haftalık hamileyim. Umarım anneler gününde hediye alırlar😒
Minnosumm89 Feyza-nur anneciğime ferace aldım. Kaynanama hiç bi şey. Daha torununa bi çorap almadı. Bende durum bu. Tabi benim beklentilerim var bakalım 2 çocuklu hamile bir anne olarak 🥰
Tubmavi Feyza-nur geçen sene ben de eşim de kayınvalidelerimize çiçek yollamıştık. Bu sene de kendi anneme blender yolladım. Kaynanama almadım bir şey eşim ikisine de almadı. Eşim de geçen sene kendi annesine blender seti almıştı ondan fikir oldu bana da. anneme lazımdı yengemden istiyordu hep.
Esmk BIR_SIYAH__HIAYESI63 shopier hesaplarında anneler günü kartı vs oluyor Instagram profillerinde link oluyo shoppier link.Yoksa bile mesaj atarsanız hazırlıyorlar
Mrv135 Feyza-nur Hala almadım bir şey.. Muhtemelen yarın ikisine de çiçek alıp gideriz ikisi de çok seviyor çiçekleri.
minik_koala_ve_annesi Feyza-nur kayin valideme ne zaman bir hediye alsam eline saglik demek yerine. Ne gerek var allah bilir kac lira verdin kesin bu cok pahalidir ilk dedigi seyler bunlar ve buda beni uyarmama ragmen cok uzuyor kadinlar gununde vs de aldim ama anneler gununde almayacagim. Cunku surekli soyleniyor.