Esracicek Feyza-nur anneler gününü kutlamayalı çok uzun zaman oldu hediye önemlidir ama onların ne kadar kıymetli olduğunu iyiki var olduklarını hissettirin bir öpücük yetecektir mutlu olmaları için ♥️
Askiletotomsu Feyza-nur ben gömlek aldım uzun bir gömlek tunik tarzı değil de belde de biten bir model değil Her neyse kargoladim Altına bişey bulamadım İnşallah bitane bunu mu almış anca diye düşünmez içten içe 🤭🙈 Benim gözüme az geldi çünkü, içim rahat degil
Feyza-nur Askiletotomsu önemli olan düşünmen bence düşünüp seçmiş yollamıssın öyle düşüneceğini sanmıyorum 🥰
Askiletotomsu edis22 ben beklemiyorum aklıma da gelmedi Gerekli görmüyorum şuan bana hediye alınmasını Eşimin annesi değilim ki 😂
edis22 Askiletotomsu cocugunun annesisin ama🤷🏻♀️😏 ne bilim bende aklima geldi acaba bizede alinirmi😏
Kumpr Askiletotomsu her anneyim diyen anne olamıyor çok yanlışları vardı hayatımdan çıkardım iyi ki görmüyorum 🙄 annem yerine koyduğum kayınvalidem var sağolsun annemden daha çok annelik yaptı yapıyor 🤲
Kubraa5166 Bende hem anneme hem kayınvalideme salata kasesi aldim2 li paramız yok nabim onları aldım bugün de 2 sinin hediyesini verdim benimde anneler günümbakalım onlar ne alacak
Feyza-nur Kubraa5166 hediyenşn büyüğü küçüğü önemli değil gönlünden kopan önemli düşünüp almışsın ama ben bize alıcaklarını sanmıyorum 😂
minikmucizemmmmmmm Feyza-nur biz anneme ablamlarla birleşip bunu aldık https://ty.gl/t7h3s81pdo 🤗 Kayınvalideme henüz birşey almadık . Hatta az önce eşimle onun atışması oldu tam üzerine denk geldi post😢
Defneadamoms Feyza-nur anneme ayakkabı aldım yolladım büyük gelmiş bedenini değiştircem çok beğendi .Kayınvalideme de çiçek alacağız . Çiçeklere bayılıyor kendisi.
minikmucizemmmmmmm Feyza-nur annem çok fazla hamur işi yapıyor artık yoruluyor güle güle kullansın inşallah 🥰
Huzurrr_13 Feyza-nur bende kayınvalidem anneme aynı hediyeden aldım gönülleri kalmasın diye 🤗❤️ Sizinde anneler gününüz kutlu olsun 🙏🏻 inşallah beğenirler akşam inşallah alabilirim kargodan
Aybukeninannesi01 Feyza-nur anneme elbise aldım çünkü kapalı kayınvalideme buluz aldım o açık gıyınıyor 🥰