m_gunes Merhaba aynıymışız bnmde 13 kasım kızımız olcak🌸ismine cinsiyetini öğrenir öğrenmez karar verdik Güneş olcak.şimdiye kadar cok rahat gecti böylede devam eder inşallah.dilerim hepimiz saglıkla kucagımıza alırız👼
hunilimom m_gunes sağlıcakla gelsin 😍 aklımızda o kadar çok isim var ki eşimle ortak 2 ismimiz var biri Aybüke biri Zeynep 2 isim istiyoruz büyük kızımın da iki ismi var
2kizanasi 24 kasım benimde 2. Kızım geliyor, isim daha karar vermedik ha bide hareketleri çok cılız büyük kızıma göre bazen korkutuyor beni 🙆♀️ Yarına randevu aldım detaylı ultrasona gireceğiz 😍
hunilimom 2kizanasi benim de büyük kızım hiç hareket etmezdi bu kıpır kıpır bazen sert bazen yumuşak yumuşak 😂 ben 21. Hafta da girdim cok iyi çıktı haftaya normal randevum var
acemianneee_31 hunilimom 3 kasım 9 kilo almışım 😢😢 oğlum olucak Allah nasip ederse yiğit Ali koymayı düşünüyoruz paytakca yürüyorum bacaklarım çok catladı
hunilimom acemianneee_31 ben ilk 3 ay çok az yedim mide bulantısı çok vardı hatta kilo verdim bile denir biraz da kilolu olduğum için dikat ettim ama büyük kızım da 25 kilo almıştım 😂 heryerim catlamisti
hunilimom 071095 sağlıcakla gelsin inşallah 🤲 biz daha hicc karar veremedik eşimle fikir ayrılıkları var 😂
hunilimom Aysegulbztmr son adet tarihine göre hesapliyoruz canım benim de geriden geliyor hep ben adetim geçtikten 3 gün sonra silik çizgi ile öğrendim sanırım geç döllenme
GLSTN2 13 Kasım bende benimde kızım olacak inşallah isim konusu bizde de net değil 7 kilo aldım guatr çıktı galiba o yüzden fazla kilo aldım bi anda
hunilimom Askiletotomsu değişiyor canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum bazen 2 bazen 3 hafta bu ay uzadı biraz