hunilimom mhmmddgc hazırlık yavaş yavaş yaptım gerçi çok bişe almadım ablasindan kalanı kullanıcak ama tek düşüncem isim 😂😂 büyük kız da hemen kararlastirmistik
mhmmddgc hunilimom Ben Hiç yapmadım valla Kızımla Aralarında 26 ay olacak doğdukları mevsimde aynı olunca çok telaşa girmedim açıkçası. Bizimde ilk kzıımda daha kız olduğu belli olmadan isim bulmuştuk bunda çok kararsısız
hunilimom benimmdunyamm aa 1 gün var 😂 bende almamıştım ilk 4 ay ama sonra bı iştahım açıldı o ara aldım
hunilimom Denizzeynepelif_22 sancım benim de oluyor sanki ya belden vuruyor ama düzensiz doktora gittiğim de soylucem
Aysegulbztmr hunilimom benim sat 14 Kasım 23+5 teyiz ilk hamileligim geç döllenme mi oldu acaba yada doktor mu yanlış bildi ne kadarlık olduğunu biz son adet e göre mi hesapliyoruz yoksa ultrasonda söylediklerine göre mi
hunilimom Aysegulbztmr son adet tarihine göre hesapliyoruz canım benim de geriden geliyor hep ben adetim geçtikten 3 gün sonra silik çizgi ile öğrendim sanırım geç döllenme
m_gunes Merhaba aynıymışız bnmde 13 kasım kızımız olcak🌸ismine cinsiyetini öğrenir öğrenmez karar verdik Güneş olcak.şimdiye kadar cok rahat gecti böylede devam eder inşallah.dilerim hepimiz saglıkla kucagımıza alırız👼
hunilimom m_gunes sağlıcakla gelsin 😍 aklımızda o kadar çok isim var ki eşimle ortak 2 ismimiz var biri Aybüke biri Zeynep 2 isim istiyoruz büyük kızımın da iki ismi var
2kizanasi 24 kasım benimde 2. Kızım geliyor, isim daha karar vermedik ha bide hareketleri çok cılız büyük kızıma göre bazen korkutuyor beni 🙆♀️ Yarına randevu aldım detaylı ultrasona gireceğiz 😍
hunilimom 2kizanasi benim de büyük kızım hiç hareket etmezdi bu kıpır kıpır bazen sert bazen yumuşak yumuşak 😂 ben 21. Hafta da girdim cok iyi çıktı haftaya normal randevum var
acemianneee_31 hunilimom 3 kasım 9 kilo almışım 😢😢 oğlum olucak Allah nasip ederse yiğit Ali koymayı düşünüyoruz paytakca yürüyorum bacaklarım çok catladı
hunilimom acemianneee_31 ben ilk 3 ay çok az yedim mide bulantısı çok vardı hatta kilo verdim bile denir biraz da kilolu olduğum için dikat ettim ama büyük kızım da 25 kilo almıştım 😂 heryerim catlamisti
hunilimom 071095 sağlıcakla gelsin inşallah 🤲 biz daha hicc karar veremedik eşimle fikir ayrılıkları var 😂
GLSTN2 13 Kasım bende benimde kızım olacak inşallah isim konusu bizde de net değil 7 kilo aldım guatr çıktı galiba o yüzden fazla kilo aldım bi anda