Emine123kuzu Mavidunyamm bu hafta sonu 17+3 ama bir sonraki hafta kontrolümüz var 18+3 te olacak bakalım net degilse de netleşir heralde
TBeyza findiklibadem aynen bı kaç kişi daha var burda haftamız aynı 😊 bazen yorumlarda denk geliyoruz , doktor kontrolüne ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz 😊 cinsiyetiniz belli olan bı digerimize haber versin 😀😀😀
Mavidunyamm Dlanoglr bu gebeligimde daha girmedim bir sonraki randevuda zamanı geliyor o , zaman gidicem. Zaten aynen direk perinatolojiye gitmen lazım orda detaylı inceleyip sana rapor veriyor onu doktoruna göstereceksin 🥰
Sevcan24 Mavidunyamm bende 13+3 de gittim erkek dedi . Tekrar gitmedim . 1 tane oglum var zaten bu ikinci 🥰🧿
Selma-gkt Mavidunyamm Bende 12+5 ye gitmiştim erkeğe benziyor dedi nasipse pazartesi gideceğim inşallah kesin net birşey söyler 🥰
Ezel1323 Mavidunyamm bende 12 haftalıkken gittiğimde çıkıntı var gibi erkek olabilir dedi bir hafta sonra gittim çıkıntı küçülür gibi kız da olablr erkekte dedi. Haftaya gideceğim umarım artık kesinlesr🤭