cileklicookie Mavidunyamm sorma ya 14 de acile gittim.baska bi sebepten dogumhane doktoru bebegide gormek istedi önce uzman bakti oglun gayet iyi dedi Peşinden baska bi dogumhane doktoru bakip kizimiz gayet iyi dedi Ikiside kendinden epey ben şok tabi
TBeyza findiklibadem ya aynı haftada bana da söylemedi 2 ayrı doktorum tahminde bile bulunmadı bende 14+4 üm bu gidişimizde bişey söylerler heralde 😀
Umud-- Mavidunyamm kızım olacak inşallah sağ sağlım sağlıklı zamanında hayırlısıyla alırım kucağıma ilk bebeğimi kaybettim oğlumu inşallah bu bebeğimi sağ sağlım alırım inşallah 🙏
Mavidunyamm Umud-- Canım benim 😔 bende ilk bebeğimi kaybettim 32 haftalıkti ölü doğum yaptım. O bebeğim kızdı şimdi oğlum olucak. İnşallah sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
TBeyza findiklibadem aynen bı kaç kişi daha var burda haftamız aynı 😊 bazen yorumlarda denk geliyoruz , doktor kontrolüne ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz 😊 cinsiyetiniz belli olan bı digerimize haber versin 😀😀😀
nonparisienne Mavidunyamm 14+6′da %70 erkek dedi, yarın 17+3 olarak tekrar gidicez bakalım aynı mı kalacak 🙈
ekimannesi55 12 haftalıkken ikili taramada radyoloji uzmanı kemik yapısını kıza benzetti, doktorum da kız diye tahminde bulundu. 14 haftalıkken göstermedi kendisini. 16 haftalıkken kontrolüm var bakalım gösterecek mi 🥲😅
Dlanoglr Mavidunyamm aynıyız canım şuan bizde 17+5 😂 12 haftalıkken gitmiştik %95 erkek kemik yapısı demişti ilçede özel bi doktordu şuan merkeze başladık 16. Hafta idi erkek dedi bu doktor da sanırız ki erkek bizim de 🙃
Emine123kuzu Defneazra bende 13+2 ydi gittigimde ama bebek ölçümlerinde 14 haftalık çıktı. Kız dedi çokta emindi ama bakalım önümüzdeki hafta sonu gideceğim inşallah değişmez 😂🥰
Dlanoglr Mavidunyamm inşallah canım ayrıntılıya ne zaman girdin acaba benim ikinci gebeliğim kızım 3,5 yaşında 20. Hafta bitince mi gideyim acaba doktorum direkt perintoloji uzmanımıza git bana gelmene gerek yok dedi
Emine123kuzu Mavidunyamm bu hafta sonu 17+3 ama bir sonraki hafta kontrolümüz var 18+3 te olacak bakalım net degilse de netleşir heralde
Mavidunyamm Dlanoglr bu gebeligimde daha girmedim bir sonraki randevuda zamanı geliyor o , zaman gidicem. Zaten aynen direk perinatolojiye gitmen lazım orda detaylı inceleyip sana rapor veriyor onu doktoruna göstereceksin 🥰