Nurgl34 Aydabu36 yaa çok uzun kontrol günlerin arası ben ayda bir gittigim zaman rahat edemiyorum o yuzdn iki haftada bir gidiyorum siz iyi dayanıyorsunuz😂😁
Novaa Nurgl34 Ben de 3 haftada bir gidiyorum. Bu sefer araya bayram girince bir ay oldu. 2 hafta da bu erken aylar için çok kısa gibi geliyor. İlerleyen aylarda 2 ye indiririm ama😄
Aydabu36 Nurgl34 mecbur ancak acil durumda gidebiliriz zaten ayda bir ebe kontrol ediyor ama ultrason degil sadece kalp atisi 😅 kendimi zor tutuyorum daha bir ay var ikinci ultrason icin 🤭🥰
Esbb Ve 15+4 te erkek 16+6 haftada kız dendi bakalım birdaha değişirmi bilmiyorum. Şuan 2. Kızım geliyor 🌸
Nurgl34 Novaa ben Bayram giricek gidemem diye bayramdan önce gitmiştim 😂 daha önce bı düşük geçti başımdan ve bebeğinimim kalbi durmuş ben 5 hafta ölü şekilde karnımda taşımışim o yüzden elimde değil gitmeden duramıyorum
Cgnmrv Ben de 14+0 ım doktor kıza benziyor bacak arası boş dedi ama yine de alışveriş yapma dedi. Gerçekten baktım boştu bi kaç haftada oranın dolacağını sanmıyorum 😂
Necmiyee Mavidunyamm özele gidiyorum ama söylemedi inşallah ayın 17sine randevu aldım o zaman öğrenicez