[silindi] Mavidunyamm Ayyyy bilemiyorum 4-5 kere aynı gün usgye girdim totodan başka bir şey görmedim inşallah bu sefer gösterir kendini 😂
Mavidunyamm Sehrbnon12 doktorun cihazına bağlı mesela benim doktorum renkli gösteriyor. İnşallah sizde öğrenirsiniz birazda pozisyona bağlı
eminemre99 Mavidunyamm evet canım hani ilk hamileligimde ilk perinotoloji değilde radyoloji idi o bakmıştı bir jagit verdi kendi domtorunun yanına git dedi bir hagya geriden geliyor dedi tamam kızım dedi olabilir dedi. Hani kayıt evet kadın doğum uzmanı veryir bakalım inşallah aahim her şeyin hayırlısını versin inşallah
Mavidunyamm eminemre99 perinatoloji daha detaylı ve işini güzel yapiyor canım. Hayırlısı olsun hakkinda. 1 haftalık gerilik önemli değil ☺️
Minianne04 Mavidunyamm bizde 16 haftayız 14 de kıza benziyo dedi yarın kontrol var inşallah net bişey söyler
Ayvacekirdegi Meraktan çatlıyorum her gün doktora gitmek istiyorum da kendimi tutuyorum 😄 12deydi sanırım doktor erkeğe benziyor dedi. 13ü geçerken mantar için başka doktora gittim o da göstermiyor dedi. 14+3 şuan, 17-18 arası gideceğim doktora 😄
eminemre99 Mavidunyamm amin canım benim amin inşallah ilk hamilleihim hani öyle olmuştu perinotoloji görmedim bu ikinci hamilelik inşallah hayırlı sonuçlar alırız canım hepimiz
Aydabu36 Nurgl34 oturduğum ülkeden sadece 3 kere gidiliyor birincisi 11-14 hafta arası ve yaklaşık 45dakikka bir saat sürüyor bir sonrakide yanlış değilsem 21 inci haftadan itibaren oluyor ama genelde yanılma olmuyor ilk oglumdada aynı şekil öğrendim 🥰😅
Nurgl34 Aydabu36 yaa çok uzun kontrol günlerin arası ben ayda bir gittigim zaman rahat edemiyorum o yuzdn iki haftada bir gidiyorum siz iyi dayanıyorsunuz😂😁
cileklicookie Mavidunyamm 16 haftalik belli degil daha canim Doktor emin olmamakla beraber erkek dedi ama baska doktorda kiz olduguna emin cok arada kaldim 10 gün sonra kontrol var bakalim
Hicran-01 cileklicookie bize de ılk 14+2 de yuksek ıhtımal erkek dendı. Baska doktorda 15+4 da kesın kız dedi…😊😊