Hicran-01 tugbamommm 14 te Bize de yuksek ihtimal erkek dendi. Başka doktorda 15 haftada kesin kız dedi 🌝
tugbamommm Mavidunyamm ya ona girmeyi hiç düşünmüyorum bana şey dediler 4lü test sonuçlarını almaya gittiğinde doktor bebeği çok inceleyecek dediler o yüzden hiç detaylıyı düşünmedim
cileklicookie Hicran-01 maalesef cuma gününe kaldi randevum Kizimin dogum gunu vs derken randevu ayarlayamadim :)
Mavidunyamm Zeybek aşırı tatlı yeme isteğim vardı. Kusma bulantım yoktu hiç. Doktor ultrasonda sol taraftan görüyordu bebeği hep. Şuanda da hep sol tarafimda hissediyorum oğlumu. İlk gebeliğimde kızdı sağ taraftaydi. Aklıma gelenler bunlar🥰
aydagulhaliloglu Mavidunyamm Benimde son adet tarihim 15 ocaktı ama 1 şubata çekti. Bunu döllenme Olarak düşün dedi doktorum adetin biter bitmez hamile kalmadın sonuçta dedi😅 Önden gidiyorsanda ne hoş bebişine iyi bakıyorsun demekki🤗
Mavidunyamm aydagulhaliloglu Evette insan yinede tedirgin oluyor ya ne önde ne geride gitsin son adetimle aynı olsa yeterdi bana 😢
Nuriay Mavidunyamm ya benim bi oglum var. Şuan 16 hafta 4 gunlugum. Son kontrolum 15 haftada oldu kah kiz diyor kah erkek kesin bisey soylemiyor. Artik detayliyi bekliyorum 20 haftamda girecegim
Bernacylni bankaciannee bankaciannee Doktorum bana da 11+5 te erkek demişti iki hafta sonra gittiğimiz de kız olduğunu öğrendik :)