FirstAnne Mavidunyamm Mavidunyamm Hayırlı olsun 💙😍 Benimde oğlum oluyor, biz 12. hafta icinde Fetal Dna testi yaptirmistik. Şuan tam 16. Haftaya girmiş bulunmaktayiz. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim 🙏😊👶🏻
Aloneanqel Mavidunyamm 12 de gittiğimde %65 erkek demişti. 15 de başka doktora gittim burda sallanan birşey var erkek dedi 😁😅 şuan 16+2 yiz. 1 haft oldu gideli. Gelecek ay gideceğim tekrar 😊
Melegimin_annesi Mavidunyamm bugün gittim 17. haftaydım doktor tam 18 haftalıksın dedi tam göstermiyor yine ama kıza benziyor kız bence dedi benim içimden geçen erkekti ama bakalım detaylı ultrason da belli olur artık herşey daha net ♥️🤗
Nuriay Melegimin_annesi ben de 17 haftaligim. Bana da 2 kez kiz dedi. Ardindan 15 haftada erkek dedi bisey anladim oda kesin degil 90 % erkek dedi yarin kontrolum var bakalim kimdi ne diycek
Melegimin_annesi Nuriay Hayırlısı olsun bakalım eşim de bana ben başından beri kız hissediyodum içime doğdu dedi ben erkek hissediom dedikce☺️♥️
JaleTogrul Mavidunyamm merhaba 17+5de erkek denilmis size acaba hala da erkekmi?😂 burda okuduklarim kafami cok karistiriyo .. bana 12+3de 60% kiz denildi ama 17+4de gitdigimde 100% erkek dedi kendi gozlerimle de pipiyi gordum ama emin olamiyorum😂
Mavidunyamm JaleTogrul Şuan 19+4 üm henüz değişmedi erkek 🤣 2 hafta sonra detayliya giricem inşallah o zaman kesin belli olur 🤗
Hzllll ikicocuklubiranne ikili testte nasıl anlıyorlar acaba cumartesi günü ben de gideceğim heyecanla bekliyorum. 2li test sonucu hemen çıkıyor mu
cileklicookie Hzllll ikili testte ultrasona biraz daha detayli bakiyorlar canim o sekilde belli olursa oluyor yoksa verdigin kan testine gore falan bi sonuc belirlenmiyor asla :)
ikicocuklubiranne Hzllll renkli ultrasonla bakıyorlar ikili testte burun kemiğine ense kalınlığına bakıyorlar. Bebek kendini gösterirse cinsiyet hakkında da yorum yapıyor ☺️