Gul-18 Prenseslerinannesi344 masallah benimde 2 kiizm var 13 de erkek dedi 16 da kesin erkek dedi Rabbım herkesin gönlüne göre versin sağlıkla gelsin minikler
Busra_sansar ikicocuklubiranne Ben sadece kan tahlili verdim özelde olduğu için görmedim ölçüm falan labaratuvara gondermisler direkt sonra da sonuçları doktorum whatsaptan attı bana o kadar 🤷🏻♀️yakında cinsiyet ultrasonuna gitcez ama bakalım nasip
beyce Mavidunyamm Malesef 23+2 ve ben hayla bilmiyorum detayli ultrasonu bekliyorum çarşamba günü insallah öğrencem.
beyce Mavidunyamm ya beni devlette cok oyaladilar baktim olmuyo üniversitede bi tanidik sayesinde ancak ayin 11 ne ayarladılar en erken tarih bu
cileklicookie Hicran-01 maalesef cuma gününe kaldi randevum Kizimin dogum gunu vs derken randevu ayarlayamadim :)
Ays_cskn Mavidunyamm 18 +0 im haftaya randevum var insallah ogrenirim tabi ilk olarak sagligi sonra cinsiyetini merakla bekliyorum☺
tugbamommm Mavidunyamm 13. Ve 16. Haftamda kız demişti doktorumuz bu hafta 18. Haftam ve erkek olduğunu söyledi 3 gün oldu hala aklıma geldikçe şaşırıyorum 😂
Hicran-01 tugbamommm 14 te Bize de yuksek ihtimal erkek dendi. Başka doktorda 15 haftada kesin kız dedi 🌝