Deletedmom7373700 Mavidunyamm evet öyle valla. Sadece merak ediyoruz işte insanoğlunun fıtratında var. Etraftaki herkes erkek bekliyor 💩 var sanki Hürrem sultanım 😂
Deletedmom7373700 Mavidunyamm yok benim yolum daha çok uzun. 11 e yeni giriyorum yarın. Nasipse aralıkta olacak
Deletedmom7373700 Mavidunyamm valla geçmedi canım ya. Dün öğrenmiş gibiyim sanki. Daha ancak 11 haftalık olduk. Hareketleri bi başlasa rahat edecektim aslında ama o da yok 😂
Mavidunyamm Deletedmom7373700 bende daha hareket hissetmiyorum 🙄 birkaç gün önce ufak bir pıt pıt hissettim o kadar
Deletedmom7373700 Prenseslerinannesi344 Allah hayırlısını versin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun. Cinsiyet ayrımım yok aslında. Eşim sevgiliyken bile hep bi kızım olsun hayali kurardı. Bende çevredekilere o kadar gıcık oldum ki. Erkek olsun illa dedikleri için o psikoloji ile bende kız istiyorum 😂
Deletedmom7373700 Mavidunyamm 11. Haftaya girdim bugün. İnşallah bir kaç haftaya o pıt pıtlar hareket olarak hissedilir 🥲
Nrglesim2 Mavidunyamm malesef göstermiyor her gittimiz de ya sırtı dönük ya pozisyonu uygun değil ya da bacaklarını kapatıyor 🙄
Ebruu68 eminemre99 Merhaba kızlar bebeği hissediyor musunuz hareketlerini ben 17 haftayım ve hala hiç hissetmiyorum