Peperonni Feyzadmr Hayır canım hiç öyle düşünme çünkü normal doğumların çoğu dikişli oluyor. Onda sanıyor musun hemen herkes rahat ediyor. Öyle bir şey yok yani en rahat doğum sezaryenle olan. Ha orda dikiş olmuş ha karnında aynı şey yani. En azından acı hissetmeyeceksin
Esrakky Minigin_annesi0 Valla canim yengem 4. 600 le normal dogurdu . Ama şöyle soylim bende normal dogumdan korkuyorum bana sezaryan cok kolay geliyor cevremde o kadar olan var 2. Gun kalkip iş yaptilar cok kolay artik rahat hic korkma artik sezaryan izleride hic denecek kadar az korkma bence
Minigin_annesi0 Esrakky benim annemde beni 5 kg doğurmuş abim 6ya yakın doğmuş ama birazda şimdiki doktorlara bağlı o riske atmak istemiyolar
Peperonni Minigin_annesi0 Bir çok sezaryen doğum yapan var karnı dümdüz bence onunla alakası yok. Bünye ve korse takıp kendine bakmakla alakası var canım
gamzosgamzos Minigin_annesi0 vAllah bogazını tutup spor ve diyet yaparsan o kadar guzel veriyorsunki ilk kızımda 63 ile hamile kalıp 86 ile doguma girdim kızım 17 aylık oldugunda 49 kiloya dustum bu bebisimdede 49 ile hamile kalıp 72 ile doguma girdim simdi 65 kiloyum bebegim 36 gunluk ilk dogumumdan sonra bende iyilesme sureci hariç agri sızı hic olmadı bu bebisimdede 2.sezaryan olmama ragmen cok rahat toparlandım kimse korkutmasın canım yeterki saglıkla kavusun 😊
Deletedmom_30 Feyzadmr ne 1 ayı kız kim dedi sana bunu 😂 senin gözünü korkutmuslar ben 4. Gun evin isini kendim yaptim. Herkesin dogumu farklidir boyle dusunup kendini kötü motive etme☺️
Deletedmom_30 Minigin_annesi0 hic alakasi yok sezeryen olan arkadasimin gobegi yok dümdüz sarkma falan hic yok kesinlikle bünye meselesi.
gamzosgamzos Manolyaniss 2.sezaryanımı oldum 36 gun once çok güzel geçti ilkindede bundada cok cabuk toparlandım 😊
AyzaLina41 Minigin_annesi0 hiç canını sıkma ben ilk doğumunda 40+2 de acil sezeryana girdim evet ilk kalkış zordu ama eve geldim 2 günlük bebekle tek kaldım ve evimin işini de bebeğimin işini de yapabıldım kendini naza verirsen yapamassın ama o minik can sana muhtaç herhalukarda kendine geliyorsun 40 gün sonra yine sezeryan olucam kuzum 2 buçuk yaşında mecbur yine ayaklanıcam anne olmak bunu gerektirir hiç korkma rabbim sana güç verecektir🙏
ipekveatlas keske beni de sezaryene alsalar diye bekliyorum su an hastanede. 40 saati gecik buradayım ne acılmam oldu ne bisey suni sancı alıyorum gercekten sezaryen deseler direkt atlıcam ama maalesef bekletiyolar bence hic takma
Minigin_annesi0 ipekveatlas inşallah hayırlıca kurtulursun canım bende bilemiyorum cuma günü doktor ne dicek bakalım belki bana da suni verecek zorlayacak normale 🤷🏻♀️
Nealakasivarrr Minigin_annesi0 4360 kg doğurdum. Ve çatım ve iç karnım da öyle rahat değildi. İstersen herşey olur önemli olan senin o gücü taşıman. Ben sırf beni sezeryan yapmasınlar iri doğum diye özelden vazgeçip devlette doğum yaptım. İyiki devlette yaptım. Oğlumun kilosuna göre doğumum çok güzel geçti. Tek problem hastaneye hemen gitmemek. Yoksa nst denilen iğrenç alete bağlıyorlar ara ara 15 dakika yatmanı istiyorlar sancıyla orda yatıyorsun. Saçma sapan birşey. Ve bu durumda senin aşırı bağırmamanı falan bekliyorlar 🤦🏻♀️
Minigin_annesi0 Nealakasivarrr inşallah benide normale zorlarlar yaa bende özele gitmiyorum devlete gidiyorum hayırlısı olsun tek sağlıklı olsunda
Filisabeth sezeryanimi olacagim. ilki genel ikincisi spinal anesteziydi. 1 hafta surmuyor toparlanman. Bence korkulacak bisey degil. iyi dusun guzel gecsin! Bol su tuket so rasinda. Ilk dogumdan sonra kabiz olmustum. Aglamistim o zor surecte berbat biseydi. Iyi dinlenir ve iyi bakarsan kendine toparlarsin hemen.
Minigin_annesi0 Filisabeth inşallah canım spinal denilen bel aşağısı anestezi oluyo demi. Bi bilgim yokta
MerveNur- Minigin_annesi0 korkacak pek bir şey yok ben 3 ay önce yaptım. Kilo konusu kişiye özel benim arkadaşım ertesi gün bütün kiloyu vermiş ben hala 4 kilo fazlayım veremedim😂 sadece belimde biraz ağrısı kaldı o da kısıtlamıyor pek onun dışında 2 günde iyileştim valla sadece bi ara baş sırt ağrısı yoğun oluyor o sonra da neskafe içerseniz iyi gelir bir de uzanıp dinlenmek iyi geliyor. Yaşayıp görün yaşamadan üzülmeye ne gerek var belki çok rahat atlatırsınız hem bem ablam normal doğurdu o da yıllardır sırtım ağrıyor diyor yani hangi doğum ne etki bırakcak bilemeyiz bu tecrübeler hep kişiye özeldir
Peperonni Minigin_annesi0 Eskisi gibi değil artık takma kafana artık her şey gelişti. İnşallah rahat geçer ^^