SedanurMs Son 28 gün inşaAllah, Tabi erken gelmezse ve yahut almazlarsa 👶🤭🤭🤭 Rabbim hepimizin Bebişlerini sağlıklıca hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤍
bahar_ayax Nillaayyy yok cnm daha bizde doktora gitmedik kısmetse haftaya inşallah bakalım belki dogum şeklimiz belli olur ama normal dogum istiyorum
Nillaayyy bahar_ayax Allah’ım inşallah isteyen herkese normal doğumu nasip etsin 🙏 Ben de hep normal düşündüm çatır çutur doğurcam dedim ama nasip Suan a kadar erken doğumla ilgili bir durum söz konusu olmadı ama inşallah ta olmaz tam zamanında sağlıkla alırız kucagımıza 🥰❤️😍
Deryy Zehracan114 benim kızımda tam tahmini yazılan günü doldrdu dr artık yarın gel suni sancı verelim dedi o gece sancılarım başlamıştı 😅
Zehracan114 Deryy bu doktorların suni sancı verecekleri zaman çoğu kişi öncesinde doğuruyormuş😂😂Bu bebişler hissediyor bence birdahaki kontrolde doktora söylim böyle bişi desin bizimki de hemen gelmek ister belki🫣
Zatmy Benimde cuma günü nerdeyse som 2 gün kaldı geceleri uyuyamıyorum sanki hiç geçmeyecek bitmeyecek gibi Allahım cuk günü olur mu ya 🙏🏻❤️
kozakednr Uygulamaya göre son 21 bizimde ama ne olur bilmiyorum 🤭 Karnımın içi yanıyor hanımlar sizde böyle bişey oldu mu
Tugcesevimli Mamamia yok ya zorlasmiyor ben hemde 25 kg aldığım halde gurbetteyim bı de kendimi koyvermedim koyverirsen zorlaşıyor her gün yürüyüş yap