Gorkemm Cnsl252525 bizim son 28 ama bakalım kendi ne zaman gelmek isterse heyecan tavan yaptı iyice ne zaman gelecek acaba gerginliği de var belirsizlik çok kötü ya 😂 inşallah çok bekletmez sağ salim gelir
Humus Cnsl252525 son 21 🤭 bı on gın snra gelır dıe tahmın edıyorum. En son 20 mayıs demıslerdı ama hayrlısı 😇
Gozanca Cnsl252525 son 30 ama doktor bayram öncesi ciger geliştirici iğne yaptı aklım çıkıyor doktor tatildeyken gelir diye 😁
Zehracan114 Cnsl252525 Son 9 ama hiç belirtimiz yok 🥲😅41i bulur gibi kızlar geç gelirmiş bakalım bizimki ne zaman gelmek isticek🌸
Deryy Zehracan114 benim kızımda tam tahmini yazılan günü doldrdu dr artık yarın gel suni sancı verelim dedi o gece sancılarım başlamıştı 😅
1prenses2prensyenigebe Zehracan114 benim kızımda oğlumda tam miad dolduğu gün doğdu 9 ay 10 de kızım suni sancı çünkü açılmam yoktu oğlum son dakika sezaryen poposunu çevirmişti 4.5 kg dı ve artık dönecek alanı yoktu
35lavanta Cnsl252525 Son 14 gün normal doğum bekliyoruz oyüzden bakalım kendisi ne zaman gelecek ama gelmezse 17 Mayısta doğum başlatılacak 🤗
Nillaayyy bahar_ayax ay bizimde son 60 😂 tabi bir değişiklk olmazda gününde falan gelirse ama doktorumuzda bişey demedi haftaya kontrolümüz var sizin planlandı mı ?
bahar_ayax Nillaayyy yok cnm daha bizde doktora gitmedik kısmetse haftaya inşallah bakalım belki dogum şeklimiz belli olur ama normal dogum istiyorum