Nillaayyy bahar_ayax ay bizimde son 60 😂 tabi bir değişiklk olmazda gününde falan gelirse ama doktorumuzda bişey demedi haftaya kontrolümüz var sizin planlandı mı ?
Sevel Yaseminsahin aynı benimde son 10 doktor habire bekletiyor ama kilosu gittikçe gidiyor doğurmak için ne yapmam lazım bel ağrısı canıma tak etti artık
Cihangirinannesiv Benim de son 15 oğlumla kavuşmaya 17 Mayıs’ta alicak doktor o zamana kadar kendi kendine gelmezse tabi 🥰
AnneTekbas Benim de son 6 yazıyor oldukça heyecanlı bir bekleyiş. Doktorum normal doğum dediği için önce mi gelir sonra mi bilemiyorum ama hiç belirtim yok. Allah yavrularımızı sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Serife03 AnneTekbas Cnsl252525 uygulamaya göre 4 gün kaldı ara ara kasılma oluyor başka da bi belirti yok ne zaman gelecek hayırlısıyla gelse artık 🤲🏻😊
analique Kubraygun_ Perşembe günü 37 haftayla 3600 grm kızım bu hafta normal gelmezse haftaya sezeyan belirleriz artık son günler çok zor değil mi ya 🥲😅
muallimehnm Son 21 gün inşallah. Ara ara çoçuk hareket ettikçe karnıma ağrı giriyor, belim ağrıyor. Bir oyana bir bu yana yuvarlanıyorum.
SwiftyGirl ezgicukur bizim de son 14 :) bugün nst de sancım çıktı ama açıklık yok, bakalım ne zaman gelicekler :)