Zehracan114 Deryy Aynen öyle onlar zamanlarını çok iyi biliyorlar sağlıkla gelsinler de biraz daha dayanırız🥰
Cansumertt Tubcg kaç kilo kaç cm acaba benim de 5gunum kaldi ve merak ediyorum nasıl doğum yapicagimi doktorum hiç bir şey söylemiyor çünkü
Tgcperi Meltmmm gögüslerinizde ağrı hassasiyet var mı ? Benimde son 13 ama gögüslerim adet olacakmışım gibi ağrıyor
MerveElias Tgcperi Ya benim ilk zamanlar çok şişti hatta biraz kaşınıyordu son 18 günüm göğüslerim indi bilmiyorum ama öyle ağrı yok sadece bugün kasıklarım ağrıyor hafif yalancı sancıdır herhalde bilemiyorum suyum falan da gelmedi ama
Selinayy67 Benim daha çok var çok heyecanlıyım bu sayılara düşmeyi nasip etsin rabbim inşallah benim 217 gün var
Ozgeylc Son 5👼🐣 meleğime kavuşacağım hayırlısı ile valla hala inanamıyorum:) heyecanda var ama sanki daha var gibi de hissediyorum bi garibim❤️🙏🏻 38+5 te alıcak bizimkini 10 Mayıs
MerveElias 37+3 Son 18 gün bugün kasıklarımda bir ağrı var kızlar doktora gitsem mi bilemedim ya su falan gelmedi ama
muallimehnm Son 20 günümüz kaldı. Artık 10lu sayılara düşeceğiz inşallah. Ne çabuk geçti günler. Sağlıkla gelsinler🤩🤩🤩