Leyla1938 Benimde kızım olucak galiba tam belli değil Hazel ismini hep çok beğeniyorum galiba hazel olucak birde Alya ve Verda ismi var
fatma24--- ebruserdal bence bide Yüsra yı düşün ..🤣🤣bayağı uyumlu çünkü..benimde bivkızım var adı Yüsra…şimdi diğer kızıma da Zümra ya düşünüyorum 🤣🤣🤣Yüsra 💜 Zümra
Aycnrma Oydemir 36 haftalık hamileyim kızımın ismini Sena Nida koyacam inşallah. Belki size de fikir olur 🌸🎀
Mseymam Oydemir bende kızıma çok arayış sonucu Bi isim beğenip bulabildim.. Öncesinde elif selen, beren, deniz, gibi isimler buldum ama içime sinmedi şuanda kızıma İpek Gülce koycam inşallah son kararım 🤩💞
Mseymam Mseymam azra, Nil, esila, eslem, deva ya da şifa, aysima, melek sima, gibi isimleri de kızım için düşünmüştüm seçenek olur belki
Birkuzucukbeklerken Oydemir kizimin adi almila şimdiki de kiz olacak aklimdan gecenler Hafsa Gülru İnci Zümra Asmin
kizilimmsi Birkuzucukbeklerken kızınız almilanın huyu nasıl isim karakteri etkiler derler ya bende almila düşünüyorum merak ettim o sebeple 😇