Mseymam Mseymam azra, Nil, esila, eslem, deva ya da şifa, aysima, melek sima, gibi isimleri de kızım için düşünmüştüm seçenek olur belki
kizilimmsi Birkuzucukbeklerken kızınız almilanın huyu nasıl isim karakteri etkiler derler ya bende almila düşünüyorum merak ettim o sebeple 😇
Birkuzucukbeklerken kizilimmsi ayin yedisinde 8 aylik olacak cok sakin uyumlu bi bebek teyzesi masallah diyeyim nazar değmesin kizima
Karanfila mrycn Beren ♥️ Biz de Beren ismini koymak istiyoruz 🌸ama yanına ikinci isim de istiyorum ben☺️Siz
munevveralakaya46 Oydemir Asel ismini manasından dolayı çok sevimli buluyorum (bal) demek kızım olursa koyacağım inşallah 😇
Eslem_1 Elifterzii enzel nedir 🌸 munevveralakaya46 asel güzel de işte Aysel diyorlar hep anlamıyorlar ben de vazgeçtim 🌸 asel desen de gıcıklığına Aysel diyen olur bak görürsün ilayy 🤣🤣🤣 Gizyy ben de lina koyacaktım arkadaşımın köpeği lina Firu123 sarah benim de hoşuma gidiyor Türk ismi değil sanırım ?🌸 Simalle kiremit kEliz feliz🤣
fatma24--- ebruserdal bence bide Yüsra yı düşün ..🤣🤣bayağı uyumlu çünkü..benimde bivkızım var adı Yüsra…şimdi diğer kızıma da Zümra ya düşünüyorum 🤣🤣🤣Yüsra 💜 Zümra
Busra_sansar fatma24--- 18 gun kaldı cinsiyet ultrasonuna benim de☺️ İnşallah biz de kız olursa Yüsra, Zümra düşünüyoruz daha doğrusu annem o isimleri çok güzel buluyor ,ben Gülce ya da Gökçe ’yi çok seviyorum 😜
Busra_sansar Biyiklikedi Ay ne güzel bende öyle düşünüyorum inşallah kız olur da benimki ☺️Hatta iki kızım olursa ki birini daha doguramadım🤣Gökçe ile Gülce düşünüyorum 👻
Mseymam Biyiklikedi gülce isminde olanlarok naif, kibar ve güleryüzlü yumuşak huylu olur diyorlar 💞💞güzel bebeklerimiz öyle olurlar inşallah ismiyle yaşasınlar
170194dyg Bazı isimler o kadar manasiz geliyor ki. Sanirim yeni isimler bana göre degill pera mesela bu yil herkes pera sanirim😂😂😂
Simalle 170194dyg Aaa öyle söyleme özentiyiz çok şükür. İlla hiç duyulmamış bir ismi koyacağız. Anlamı asla önemli değil. Kiremit ya da Keliz Meliz Feliz düşünüyorum ben de nasıl ama? Kimsede yok
Betulllg Oydemir büyük kızımın ismi nur ayza şuan yine bir kız çoçuğu bekliyorum onada ayliz koyacağım inşallah beğenirseniz değerlendirin 😍
anne-oldum5 Yabumi buğlem ismini bende düşünüyordum o anlam içerdiği için ama öyle bişey yokmuş ve kuran da bile geçmiyor o isim çok soruşturdum
Yabumi anne-oldum5 ben illa da Kur’an da geçsin diye bakmıyorum ne yalan söyliyeyim hem ismi beğendim hemde anlamını bende bir çok internet sitesinden baktım hepsiinde de bu anlam çıktı ama gerçeklik payı nedir bilmem tabiki