DevriminAnnesi Umudayolculuk bugün 6. Haftama girdim..persembe günü en son 4967ydi , dün kesem göründü, Reglim kendi bildim bileli düzensiz ama en son 20 Mart oldum 26 sında bitti. Kese 11mm di.. haftaya bebişi ve kalp atışını görmeye gidicez 🥰🤭🤲🏻
Morkelebek26 Amara_2019 İnternete gebelik hesaplama yaz çıkar canım 😊😊 yada ‘hamilelik’ adında bi uygulama var onu indirebilirsin 😊
Morkelebek26 Bernadnz inşAllahhh canısı verelim 😍😊 RABBİMin izniyle sağlıkla alıcaz kucağımıza ben inanıyorum 😍🤲🤲 bu mübarek ayda
Morkelebek26 Nurumnr aaa aynıyız adet tarihimiz sonraki tarihin ne zaman benm ya bugün ya yarındı 😊 ben 27sinde gittim sonra birdaha 29unda gittim canım bidahada gitmedim bayramdan sonra inşAllahhh doktora gidicem direk😊
Nurumnr Morkelebek26 26 sıydı benim adet tarihim en son 29 unda test yaptırdım beta 609 çıktı cuma günü doktor kontrole çağırdı keseyi göreceğiz
Minik1Civciv VuslatSena9 canım ben alttan baktırdım ultrasondan görülmedi kese küçük olduğu için alttan gördük neden baktırmadın ki için rahat ederdi hem
VuslatSena9 Minik1Civciv ilk gebeliğimde leke gördüm acile gittim alttan baktı aradan birkaç saat geçmeden henüz hastanede idim düşük yaptım. Ondan değildir ama o zaman demiştim bir daha alttan baktırmam. Çok korkuyorum,kaybettiğim bebeğimi hatırlıyorum😭
Morkelebek26 Nurumnr benmde 29unda 211.87 çıktı benide doktor cumaya çağrdı kese görmeye 😊 bakalım nasip kısmet 🤲🤲
Nurumnr Morkelebek26 benim tüp bebek olduğu İÇİN 2 embriyo transfer edildi çok merak ediyorum tek mi ikiz gebelik mi 😊
isilulusal Abc34 2. Gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı babaannemin ölen ikizleri varmış ilerleyen zamanda kesinleşirse sülalede 2. Olacağım
Minik1Civciv VuslatSena9 canım benim bende 17 haftalıkken kaybettim sağlıksız gebelikten dolayı evet insan korkuyor ama ben keseyi görmeyip endişe ettiğim için mecbur baktırdım
Gokcelikara Son adet tarihimin ilk günü 15 mart suan telefona indirdiğim programa göre 6+5 haftalık görünüyor kesem göründü ama kalp atımı için bayramdan sonra gideceğiz , usg ye göre 5 haftalık demişti 27 nisanda gittiğimizde