Melek-yzn1 Ecetoktas regl öncesi göğüs hassasiyeti devam ediyor üstüne vs yatamıyorum gerginlik var gibi. Kasık ağrısı oluyor. Ama mide bulantısı flan başlamadı henüz sende var mı? Erken bunun icin belkide doktor kalp atışından sonra belirtiler daha net hissedersin dedi
Morkelebek26 Nurumnr yok onu demek istemedim bayağı yüksek olarak katlamalı gidiyorsa ikiz olabilir 😊
cda63_67 7+6 haftalık 6+4 haftada kalp atışını duyduk dünyanın en güzel sesiydi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏💕❤️
Minik1Civciv VuslatSena9 canım benim bende 17 haftalıkken kaybettim sağlıksız gebelikten dolayı evet insan korkuyor ama ben keseyi görmeyip endişe ettiğim için mecbur baktırdım
Bebek1989 Son adet tarihim 23 mart 28 günde bir oluyorum test aldım eczaneden pozitif kan verdim 2770 henüz doktora gitmedim
cckdlk Bebek1989 aynı gidiyo bizimki. Benim de 23 marttı son adet. 2binlerdeydi perşembe keseyi vajinal muayenede gördü. Karından görmedi.. 10unda kalp atışına gidiyorum inşallah.
Bebek1989 Adet olacakmış gibi sancım oluyor bel agrısı var göğüslerim acayip ağrıyor normalmi acaba varmı yaşayan bunları
bsra-25 Bebek1989 karın ağrısı ve gogus agrisi bende de var. Ama çok şükür bel agrım yok. Akşamları da yemekten sonra hafif bulantı oluyor oda 2 3 gün önce başladı
damlalkc Bebek1989 benimde ilk günlerde yatarken sola döndüğünde yada ayaktayken bel ağrım ve kasık ağrım vardı ama 5 ci haftayi geçince bitti kasık ağrim
Gokcelikara m060918 en son 11 nisan da bakmıştık 445 ti , ilk kez de 7 nisan da bakmıştım 56 çıkmıştı ☺️ Sonra kese görüldü zaten
bsra-25 Centrum aynı gün benim de randevum var kalp atışıni dinlemek için 😊 Allahım sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏 ben de bugun 6+3 oldum keseyi 4+3 de görmüştük boyutu 6.5 di
Centrum bsra-25 ikimizin 6+3 demek Amin inşallah canım kardeşim Rabbım kaldıramayacagiz yükü bize imtihan etmesin Rabbım hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin bu arefe gecesinde Rabbım kimseyi evlatsizlikla sınamasın
birpatiningolgesinde Umudayolculuk 6+6 da 9 mm di şu an 7+5 beta bakmıyorum artık adet döngüm düzenliydi bir dıs gebelik gecirdim laporoskopi oldum sonrasında düzensizlesti , SAT: 8 mart 🌸
Elaeyl Mrb arkadaşlar, en son adet tarihim 28 mart, 27 Nisan beta hcg: 380, 29 nisan: 1000 01 mayıs (bugun) beta : 2500 Keseyi ne zaman görebilirim
gul1201 Elaeyl benimde son adet 28 Mart 27 nisanda beta 4007ydi işte ama kese 7-8 haftalıkken görünür diyor herkes
Elaeyl Morkelebek26 cok tesekkur ederim, acemiyim, gecen ay kimyasalla sonuclandi kısmet olursa ilk bebeğim olacak, inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kucagimiza alırız