kubra3891 Gulcingezer bende de regl olacakmışım belirtisi var ama çatlamanın üzerinden 8 gün geçti bu kadar erken olmamam lazım biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif
Gulcingezer Tugce123- cok aceleci davraniyosn kuzucm bekle cikmaz su an bekliycez hafta ici bayram snrasi ver gerekirse
Tugce123- Htc3866 ah keşke o güzel haberş verseem test yapa yapa yek çizgiyi göre göre sanki hiç çift çizgi görmeyecekmişim gibi🙈
Htc3866 Tugce123- verirsin canım biz sadece anı yasayamiyoruz vakit hemen geçsin olsun bitsin istiyoruz kendimizi yoruyoruz
Ayserose1001 Gulcingezer tabi veririm canım ben anca 2. Günü nöbetçi eczaneden alacağım anca o zaman yaparım yapınc kesin haber veriirm csnım 😘inşallah birbrimzie güzel hsberler veirirz
Gulcingezer Ayserose1001 ben bi yarin deniycem bakalm Kuzum sabah erkenden ins biseyler olur bu ay haber veririm mutlaka🙏🏻🥰
Pepecura @Gulcingezer az önce iftar sofrasında bi anda midem bulandı yediklerimi çıkardım hep test yapayım mı sizce hiç kusmam normalde
Ayserose1001 Gulcingezer ay canım erkenden yapınca haber et diğer günde ben sana gxğel haber veirrim inşallah 😍😍😍
Gulcingezer Tugce123- cok acele ediyosn balim akisina birak bu kdar Strese de bak olmayabilir allah korusun
Tugce123- Gulcingezer deneyeceğim kuzum nasıl bir bekleyiş bu Allahım bu ay olmazsa bi dahaki ay sadece akşına bırakıcam
Gulcingezer Pepecura kuUm pozitif ay nasil sevindm ya hayirli olsn sen bi kan ver acilde ay ben bile heyecanlandm kiz🥰🧿