Gulcingezer Pepecura kuUm pozitif ay nasil sevindm ya hayirli olsn sen bi kan ver acilde ay ben bile heyecanlandm kiz🥰🧿
Gulcingezer Pepecura ay canim benim 50’li 80’li deger cikabilir daha yeni ya iyi yapmissin beklememissin darisi bize dua et ? Regl ne zamandi? Bi de belirtin ne vardi ?
Pepecura Gulcingezer valla sadece göğüs şişkinliği vardı oda adete yakın hep oluyoru bugün kusmasaydım hiç anlamazdım galiba, bat 6 mayıstı, inşallah hepimizin karnı bebişle dolsun ❤️
Gulcingezer Pepecura ouy bitanem benim amin ins sende guzel kan degerleri alirsn ins saglikla buyur bebisin bayram hediyesi oldu🥰🙏🏻🙏🏻
Tugce123- bubuiledudu bende vercektim ama benim daha 8 gün var bi bayramdan sonra veririm canım senin yaklastıysa ver istersen
Pepecura Tugce123- inşallah canım ilk defa hiç yumurtlama dönemime bakmadım adet günüme gün saymadım bende her ay 5 6 tane test yapıyodum
Tugce123- Gulcingezer deneyeceğim kuzum nasıl bir bekleyiş bu Allahım bu ay olmazsa bi dahaki ay sadece akşına bırakıcam
Tugce123- bubuiledudu gecen sene reglim 20 gün gecti ve belirtileri görüyorum diye sürekli kan testi yaptırıyordum kollarım delik deşik olmuştu 😂
Tugce123- Erken gebelik testlerinde 6 gündemi cıkarıyordu 7 gündemi yarın benim tam 1 hafta kalmış oluyor gerci en net belirti adet gecikmesi sonuna kadar beklicez yok yapacak yarın güzel haberlri bir cok kişiden alıcaz belkide 🥰
Gulcingezer Pepecura kimyasal diye niye dusunuyosn canim sen onu bi at kafandan ben onceki gebeligi 10.40 ile ogrenmiatm kaybettim ama olsn kimyasal falan dusunme
Ayserose1001 Gulcingezer ay canım erkenden yapınca haber et diğer günde ben sana gxğel haber veirrim inşallah 😍😍😍
Gulcingezer Ayserose1001 ben sabah bi deniycem bakalm olmazsa regl gevince denerim hic olmadi ara vericem bir iki ay