kubra3891 Gulcingezer aynen benim bir de kürtajım var Ocak ayında Ocak ayından itibaren psikolojim bozuldu
Tugce123- Htc3866 9 mayıs ama sancım var kasıklarımda bugünde her an hastalanacakmış hissiyatı var ara ara keskin kramplar …
Tugce123- Gulcingezer belli olmaz kuzum hiç belirti olmadan hamile oldugunu öğrenen cok ben tüm belirtileri yaşıyorum ama sanmıyorjm ne bilimm korunmayı bıraktıktan sonra bücut şaşırıyor kendini bi kere çünkü bende diyorum bu ay olmaz belki bi dahaki aya olur
bubuiledudu Tugce123- ondan suphelen bundan şüphelen kafayı bozduk zaten en son hamileliğin gram belirti yoktu ve 5 gün kala falan negatif görmüştüm ona rağmen dayanamıyorum 🙈
Tugce123- Gulcingezer ayy Allahım bize o sevinci yaşatsın inşallah kuzum 🤲🙏 amaa cıkmasada üzülmüyoruz kızlar tamam mı adetin 1. Günü gene yapıcazz🥳🥰
Sevda-123 Tugce123- ay hadi inşallah rabbim nasip etsin🥰 sen yap bakalım ben henüz yapmayı düşünmüyorum 😂 en azından ayın 8 ine kadar
Gulcingezer Tugce123- sknti yok kuzum Gecen aydan aliskinim ben baya hersey vardi negatifti su an da da belirtim yok o yuzden saglik olsn
kubra3891 Gulcingezer bende de regl olacakmışım belirtisi var ama çatlamanın üzerinden 8 gün geçti bu kadar erken olmamam lazım biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif