Gulcingezer Pepecura bak bakalm bi belirtin falan artacak mi ko en dogrusu aslinda regl gecmesi snra ayrica umutlaniyor insan🙏🏻
Gulcingezer Ayserose1001 insalah canim benim ben bi bayram sabahi yapicm olmazsa regl gecerse yoksa bi daha yapmam bakalm herseyin hayirlisi olsn 🙏🏻🥰
Ayserose1001 Gulcingezer inşallah hayırlısı olsun canım inşallah güzel haber alırız 🥰 bende test bulabilrisem yaparım müsait bi vakitte 🤣🙈evde test kalmamış nöbetçi eczaneden alırsam eğer yaparım yarın bir gğn olmadı
Tugce123- Sanırım grip oluyorum bogazım acıyor cok halsizim sırt agrım bel agrım hala daha var grip olupta sonra hamileliğini öğrenen var mı ?
Gulcingezer Tugce123- grip de bi belirti olabilir canim burda kizlardan okumustm ins ondan dolayi olmustr sen yine de dikkat et . Bende bgun ishal olmusum cok fena bu da habercilerden biri ama bilemiyorm tabi 🙋🏼♀️
Gulcingezer Ayserose1001 ben oncesinden bayram oldugunu bildigimden 2 tane alip koymustum :) sende yaparsan haber ver bana :)
Ayserose1001 Gulcingezer tabi veririm canım ben anca 2. Günü nöbetçi eczaneden alacağım anca o zaman yaparım yapınc kesin haber veriirm csnım 😘inşallah birbrimzie güzel hsberler veirirz
Tugce123- Gulcingezer nasıl ishal canım sürekli tuvalete mi çıkıyorsun yoksa tuvaletini yaptın ama cıvık falan mı geldi
Tugce123- Gulcingezer benimde gece sahurdan sonra öyle geldi canım katı değildi cok aşırı su gibide değildi ortasıydı cıvık gibi sabah dayanamadım normal testlerden yaptım gene yok son 8 🙈
bubuiledudu Aşırı bel ağrısı ile uyandım 5 gün.kaldi reglime ilk idrar test yapayim dedim yapmaz olaydım yine negatif 🙈
Tugce123- bubuiledudu benimde sadece bel agrım olurdu o da 5 gün kala hastalanıcam diye fakat benim 9 gün varken hem bel hem sırtım agrımaya başladı sırtımda agrımazdı çünkü gebelikten şüphelenmemek elde değik🙈
Gulcingezer bubuiledudu kiz erken erken yapiyosunuz rmtestleri snra negatifi goruyosunuz uzuyosunuz beni dur bekleyin birazcikkk🙈🙏🏻
bubuiledudu Tugce123- ondan suphelen bundan şüphelen kafayı bozduk zaten en son hamileliğin gram belirti yoktu ve 5 gün kala falan negatif görmüştüm ona rağmen dayanamıyorum 🙈
Htc3866 Sehrbnon12 benim 9 Mayıs bugün test yaptım negatif çıktı bende felaket baş ağrısı var ara ara da kasıklarım ağrıyor bu ay pas geçti galiba
Tugce123- Htc3866 9 mayıs ama sancım var kasıklarımda bugünde her an hastalanacakmış hissiyatı var ara ara keskin kramplar …
kubra3891 Benimde 9 Mayıs regl olacak gibi belirttilerim var eczaneden 5 tane test aldım 🫣korkuyorum ama yapmaya
kubra3891 Gulcingezer aynen benim bir de kürtajım var Ocak ayında Ocak ayından itibaren psikolojim bozuldu