Tugce123- bubuiledudu kocama sürpriz yapıcam kuzum o yüzden testimi bi kaç kere deneyim sonra eşime sürpriz yapıcam beraber gideriz zaten kan testine ❤️
Tugce123- Kızlar idrarlarda pozitifi gördüm 4 dündede kanda negatif anlamadım gitti 😂 şok oldum ama hastalanma gibi bi niyetim yok 4 5 gün sonra gene tekrarlıcam gec döllenme oldu yüksek ihtimal Yeniumutt busenurdursun9 bubuiledudu Yenianna
bubuiledudu Tugce123- aaaa kanda daha erken çıkması lazım değili cok değişik olmuş senin ama testlerin hepsi silik yani hepsi bozuk değildir yani 🙈 sen bekle bakalım canım kan testini tekrarla iki gün sonra artar inşallah
RonyaArin Tugce123- canm geç dollenme burda çok silik bak oyuzden kanda cikmamistir .minnoş kendini gostermis baksana
Burcu0707 Tugce123- Tugce123- hay masallah😍😍hamilesin dimi senle yazismistik insallah kalirsin diye dua etmistim hayirli olsun sag saglim gelsin
Tugce123- RonyaArin ama canım kanda göstermesi gerekmiyor mu var bi terslik belkide adete yakın hamile kaldım çünkü hastalanmıycagımı adım gibi biliyorum
RonyaArin Tugce123- canm evet ola blir son zamanlarda kalmış ola blrsin umarım da oyle canm bak bugun regl olmadn çok şükür var birseyler bende eminim