Kivircikkuala Merhaba her biri anne olmayı çok isteyen sabırla bekleyen çiçekler 🌸🌸🌸 bende anne olmayı çok isteyen sabırla bekleyen birisi oldum o sabırsız hallerimden bu günlere geldim 🥲 bat 11 Mayıs hiçbir belirtim yok ne regl ne gebelik
Gamzedefnem Tugce123- Benimde adet günüm yarın aslında olmassam yine bir umut olmiycak gibiyimde ,senin yumurtlama kaciydi
Kivircikkuala Tugce123- Amin İnşallah kuzum hepimize ben sat benim 13 nisandı . 29 nisan da doktora gittim muayene oldum sağ da 3-4 yumurta çatlamıştı sol da çatlamayan da vardı 5-6 tane . 25-27-29-1-4 günlerini değerlendirdik ama hiçbir belirtim yok 🥲 yine olmadı sanırım
Tugce123- Kivircikkuala olur canım bekle sadece Allah en güzel anda yollayacak sana bebişini sanada banada ❤️
Kivircikkuala Tugce123- İnşallah balım bence sen hamilesin bana erken gebelikte hiç ikinci çizgi çıkmadı 😍
Tugce123- Kivircikkuala bugün yaptıgıö 5. Test gene cıktk silik cizgi normalde olmadıgı ayları bilirim kuruma cizgisi dahi cıkmaz galiba benim kandan önce idrara gecti😂😂😂
Kivircikkuala Tugce123- İlahi kuzum ya güldüm 🥰😇 İnşallah öğrenirsin en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olur ❤️🤲🏻
Burcu0707 Tugce123- Tugce123- hay masallah😍😍hamilesin dimi senle yazismistik insallah kalirsin diye dua etmistim hayirli olsun sag saglim gelsin
Tugce123- Burcu0707 canım benimm ben hamileyim öyle hissediyorum sadece bekliyorum ne zaman belirgienlişecek bakalım🙏❤️
bubuiledudu Tugce123- aaaa kanda daha erken çıkması lazım değili cok değişik olmuş senin ama testlerin hepsi silik yani hepsi bozuk değildir yani 🙈 sen bekle bakalım canım kan testini tekrarla iki gün sonra artar inşallah
RonyaArin Tugce123- canm evet ola blir son zamanlarda kalmış ola blrsin umarım da oyle canm bak bugun regl olmadn çok şükür var birseyler bende eminim
Tugce123- RonyaArin bugünde olmadım kuzum ihsal oldum mesela cıktım koşa koşa tuvalete bana belirtilerini yaşatıyor ama kanda ne zaman cıkar bilmiyorum
Gamzedefnem Tugce123- aaa bende adet gunumden 5 gün önce baktirmistin o şekildeydi adet günüm bugün bakalım ne olcak geç döllenme sanmıyorum çünkü adetin 14.15.gunu yumurtlama oldu senin nasıldı