Gulcingezer Bebegimizolsundu bnde pihtilasma var igne flan kullanicm o yuzden bu yazi rahat gecirmek kafami toplamak istiyorm gebeligm riskli oluyor benim olursa tatilde oldun yoksa da bu yazi biraz kendimle kalarak gecirmek istiyorum
Tugce123- RonyaArin ben yarını bekliyorum canım 2 gün hep olcam gibi hissettirdi olmadım normalde bi gün öncesi normalde bacaklarım agrır belim agrır ama yokk sanki yarın olmayacakmışım gibi inşallah olmam 😍
MM5 busenurdursun9 canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına benimde bat 10 dn yaptım negatif çıktı demin baktım testime çok zorlayınca hayalet bişeyler var muhtemelen kuruma ama sen dün yada önceki günde yapmış mıydın test onlar nasıl çıkmıştı çok merak ettim şuan
Gulcingezer busenurdursun9 kuzum bari belli burdan zten o cizgi biz neler yaptik da cikmadi sen kan ver daha 3 haftalik muhtemelern yeni kanda cikar hemen 20’li 30’lu degerlerle
MM5 busenurdursun9 teşekkürler yanıt için çok sormuş olucam ama 😅adet olacakmışsın gibi ağrın var mı şuanda canım
MM5 Kızlar sizde durumlar nasıl bugün yada yarın adet olmam lazım dün gece terleme ve ağrılarım başladı bugünde adet olacakmışım gibi aralıklı ağrılara devam test yapmamak için zor duruyorum adet olacağım kesin diye😔