Gulcingezer Tugce123- bncde diyorm ya kuUm belirtilerin var o yuzden bnde umutluyum senden bende belirti yok
Tugce123- Gulcingezer su içmediğim halde idrara cıkıyorum sürekli vajinamda dünden beri bazen sinek ısırıgı gibi sızlama oluyor ve göğüslerim ilk defa bu kadar canımı yakacak kadar acıyor
Gulcingezer Tugce123- en onemli belirti gogus acisi bnim onceki boyleydi cnku bi o vardi o yuzden bekle bkalm biraz sabretmen lazim kuzucm
Gulcingezer RonyaArin naptn kan mi verdin test mi yaprin :) 2 mayisti regl tarihin senin galiba dmi ? Cok sevindm yaaa
Tugce123- RonyaArin hayırlısı olsun canım bence benimde gecikecek ve bende öğrenicem hamile oldugumu hissediyorum cünkü
RonyaArin Gulcingezer canm test yaptm evet 2 mayısti …test tek saniyede kop koyu çıktı valla şoktayım
RonyaArin Tugce123- ayyy Allah bu yaşadığım heycani size daha fazlasını yaşatsın mesajlarınızı burda okuyordum diyordum Allahm inşallah hamileyizdir inşallah insallahhhh
RonyaArin Tugce123- benm 3 tane kaybım.var 1 bucuk yıldır hamile kalamiyorum oructa da ilişki düzenli olmadı adetten sonra 10 ve 12.gun sadece oldu bir daha da olmadı Allah verince veriyor kurban oldum size de nasip eder insalllahh
Gulcingezer RonyaArin bize beklemek icin umut oldun tugceyle:) @Tugce123- ins guzel sonuclar paylasirz bizde heyecanlandirdn bak bizi
Gulcingezer RonyaArin ay nasil sevindm anlatamam test yaptm negatif gordm falan yorumlarini okustm ne guzel Allah demekki nasip etmia darisi bize ins kusum hayirli olsn bi kan ver bi sonucuna bak yarin falan 🥰🙏🏻♥️
RonyaArin Gulcingezer size cokkkk çok dua edeceğim inşallah Allah size de bu duyguyu yaşatır canm benim valla o bekleme süresi kadar kötü birsey ykk Allahm.nasip etsn