Gulcingezer Tugce123- verdin mi hafi ins guzel dualarimiz hep seninle olsun ins senden guzel haber alirz cok heyecanlandm 🙏🏻
Tugce123- Gulcingezer karşılasacagım sonuc hep aynı hep bi umut yaptırıyorum ama inanıyorum ki gün gelecek beni mutluluktan aglatacak o sonuçla karşılaşıcam 🙏❤️
Gulcingezer Tugce123- ins bitanem dualarim seninle bence o belirtiler bosuna degil bakalm guzel haberler alirz ins senden haber bekliyorm🙏🏻♥️
Tugce123- Gulcingezer bende öyle diyorum kuzucum ama vücudum beni şaşırtıyorda olabilir bi korunup bi korunmuyorduk son 1 ay iyice korunmayı bıraktık ondan dolayı
bubuiledudu Gulcingezer Hay Allah allahtan umut kesilmez vardır zamani sagliklisiyla nasip olsun inşallah
bubuiledudu Gulcingezer ben bir kaç ay dinlenmek istiyorum tekrar zaten 3 aydır deniyorum şimdi temmuzda izin yapıp tatile gitme planım var sonra yine düşünürüm inşallah
Gulcingezer Tugce123- vala sorma ya ne zormus ama ben negatifi gorunce bu sabah olmadigininanladm yoksa cikardi benim
bubuiledudu Tugce123- olsun canım kısmet zamani var demek ki vücudumuz biz düşündükçe belirti yaratıyor maalesef hevesleniyoruz elimizde değil
Tugce123- bubuiledudu yok canım ya benimkiler kendiliğinden olan birşey benim hala umudum var reglimi beklicem
Tugce123- Gulcingezer benim hala kendimden umudum var kuzum belirtilerim gebelik belirtisi çünkü adet gecmeden yok diyemem
Gulcingezer bubuiledudu al benden de o kdar temmuzda bayramda tatil Planim var bende bekliycem bi tatil yapaym saglam kafayla
Gulcingezer Tugce123- bncde diyorm ya kuUm belirtilerin var o yuzden bnde umutluyum senden bende belirti yok
Lucy Tugce123- Canım zaten bir anda yükseliyor o değer. Rabbim hayırlısıyla, mutluluktan ağlatan o günleri görmeyi nasip etsin inşAllah 🧡