RonyaArin Gulcingezer size cokkkk çok dua edeceğim inşallah Allah size de bu duyguyu yaşatır canm benim valla o bekleme süresi kadar kötü birsey ykk Allahm.nasip etsn
Htc3866 RonyaArin hayırlı uğurlu olsun ben erken gelbelik testi yaptım bugün negatif çıktı senin bat ne zaman
Minicigimmm Birşey daha sorucam kan vermek için sağlık ocağına sabah erkenden mi gitmeliyiz Tugce123- sağlık ocağında kan testi vermek için randevu almamız gerekiyor mu ? birde sabah erkenden mi gitmeliyiz? Daha önce hiç kan vermedim o yüzden soruyorum
RonyaArin Gulcingezer evet ya birde direk çıktı işte oyuzdn insan adet gecikmesi beklicek en iyisi..canm birde demek istedim şey bende sıfır belirti her ay mesela adet olduğumda gigus ağrısı ve karın ağrısı oldu ve ben dedm gene hastalanırm yani sizde belirti yok diye üzülmeyin bende hiç sıfır belirti
Gulcingezer RonyaArin ins hayirlisi olsn canim bkalm bekliycem pazara kdar belli olur zten ne oldugu sana cok sevindm ama
Lucy Tugce123- Canım zaten bir anda yükseliyor o değer. Rabbim hayırlısıyla, mutluluktan ağlatan o günleri görmeyi nasip etsin inşAllah 🧡