Lucy Gulcingezer Allah Allah 25 dedin diye hatırlıyordum. Yanlış alarm 🙈 Olsun ben de 29dum şuan 31 😂 Yanımda 2 yaşına yaklaşan bir minnak var. Umarım 2 sene sonra tekrar konuşuyor oluruz ve bu mesajın aynısını sende okuyor olurum. Çok Amin 🧡😂
Gulcingezer Lucy amin canim benim ins hayirli zamanda saglikli olsn da yasin bi onemi yok benim icin allah hayirlisini nasip etsn ins 🙏🏻🥰♥️
Gulcingezer Tugce123- kuzum ilk gebeligi boyle ogrenmistm o kdar agri boshna degil bak goruceksn var sende benimde oyleydi onceki🙏🏻🥰
Tugce123- Lucy zaten takmıyorum öyle deli olmuyorum eskisi gibi kendiliğinden gelişen belirtiler canım onlar oluyor bende görüyorum hissediyorum 🤷♀️
Lucy Tugce123- Canım sonunda ne olursa olsun yaşıyorsun bunları. Olanı söylüyorsun yani. Ama insan sürekli bir ikilemde kalıyor değil mi?
Gulcingezer Tugce123- canimin ici ins ikimizden de alirz ihtiyacimiz var buna :) allah hayirlisini nasip etsn ben ogleye dogru yaabilcm testi disari cikinca alicam
minigiminannesi03 Gulcingezer bazen hiç belirti olmadan bile hamile kaldığını öğrenirsin o teste güvenip kendini harap etme hele adet ol ozaman umutsuzluğa kapıl stres yapma stres hamiligi engelliyor haberin olsun ben ne zaman kendimi bıraksam hamile olduğumu öğreniyorum no stres kısaca
Gulcingezer minigiminannesi03 ins canim bkalm artk az kaldi ztrn varsa hayirla gelsin yoksa da aaglik olsn yine nasip olur ins diye dua ederz🥰🙏🏻🙏🏻
Tugce123- Benim 5 gün kaldı bu sabah yaptım gene cıkmadı ama mide bulantım hafiften gene devam ediyor 🤷♀️Göğsümün kahverengi yerinde beyaz tane tane bişeyler var kan testi yaptırırım belki bugün
Gulcingezer Tugce123- kuzum daha varya seninde cikmayabiliyor bazen regl gununde cikiyo bazarjnda reglden bir hafta snra cikan bile varmis dur bkam bekliycez beraber 🙏🏻
bubuiledudu Tugce123- ben sanki hayalet çizgi gördüm gibi ama anlamadım bir kaç güne yine tekrarla inş vardır
Tugce123- https://resimyukle.io/r/FEQrKVYeyc Bu da netleştirilmiş hali nasıl bakarsam bakayım yok belkide daha erkendir 😂
Gamzedefnem Tugce123- canım bende hayali çizgi gördüm orda yinede yanıltmak istenen seni ama var gibi geldi bana
Tugce123- Aslında uzaktan bakınca cizgi görüyorum gibi ama görmek istediğim için görüyor olabilirim 🤷♀️
Gulcingezer Tugce123- kiz bende ayni restten yaptm cizgi faan cikmadi bende arkasindan bi isik tutsana benim attigm test anca isik tutunca gorundu oyle bisey bi oyle bak
Tugce123- Gulcingezer tamam yavrum ben yaptım ama yok yine ya bu erken gebelik testinle adete 2 gün kala örenenler bile oluyormuş belkide erken diye cıkmıyor
Tugce123- Gulcingezer bak ben 7 de yaptım benim kurums cizgisi cıkmadı balım bence seninki kuruma değildi
Gulcingezer Tugce123- daha erken balim benim icin de gecerli regl olmadan her zaman bi umut vardir 🙏🏻🥰
Tugce123- Gulcingezer aynen öyle yavrum yok yapacak ama gidebilirsem yine bi kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak