Gulcingezer Tugce123- kiz bende ayni restten yaptm cizgi faan cikmadi bende arkasindan bi isik tutsana benim attigm test anca isik tutunca gorundu oyle bisey bi oyle bak
Tugce123- Gulcingezer çok sinir bozucu gercekten sürekli yaparak anca kendimizi yıpratıyoruz sinir olmaya başladım artık zaten sinirlilik hali geldi bana en ufak şeye sinir olmaya başladım bakalım regl belirtisimi yoksa başka seymi görcez
Tugce123- Gulcingezer aynen öyle yavrum yok yapacak ama gidebilirsem yine bi kan testi yaptırcam bakalım ne cıkcak
Gulcingezer Tugce123- kn testu icin azcik beklesek mi diyorm tabi sen bilirsn ama ben regl gecene kdar bekliycem kan icin o yipratiyo cnku
Gulcingezer Tugce123- bekle bakalm bu kdar belirtiye hele ki o gogus agrisina ben inaniyorm bos degildir o sadece erken yapiyors belki de daha 5 gun var 5 gunde neler oluyor bi bilsen 🙈🙈🙈🥰
Gulcingezer kubra3891 vla kuzum bilemedm ben bi tane daha yapicm bgun varsa orda da cikar yoksa artik kismet kurumadir diycem
Gulcingezer Htc3866 kuzucm senin bizimkinden bir gun snra umudunu niye kaybediyosn sana daha 6 gyn var dur bakalm beraber bekliycez
kubra3891 Tugce123- bende de şimdi elimde kalan son erken gebelik testini yapıp umutlarımı söndüreceğim 😔
Gulcingezer Tugce123- senden ben baya umutluyum hele o goguslerime dokunamiyorm dedin ya bende simsek cakti benimde ilki Oyleydi baska da gram belirtim yoktu benim kuzucmm
Tugce123- Gulcingezer bak ben 7 de yaptım benim kurums cizgisi cıkmadı balım bence seninki kuruma değildi
Gulcingezer Tugce123- bilmiyorm ki tatlim onu bgun yapacagm testte gorucez dun cikan bugun de cikmasi lazim kuruma degilse o yuzden keatiremiyorm hic🙈☹️
Tugce123- kubra3891 valla kuzum ben testlere fazla güvenmiyorum kan testi ve adet geçikmesi en güvenilir test
Gulcingezer Tugce123- daha erken balim benim icin de gecerli regl olmadan her zaman bi umut vardir 🙏🏻🥰
Tugce123- Gulcingezer valla kuzum gitmişken yaptırırım belki ya gidersem tabi zaten bu ay hamile kalmazsam bi daha böyle ugrasmam bi dahaki ay adet günümü bekler yaparım testimi
Gulcingezer Tugce123- ah ah ben kac kere dedim tatlm aman ugrasmayacagm Diye umut ve iatek oyle agir basiyor ki elinde olmadan kendini yine elinde testlerle buluyosn🙈🙈🥰