Tugce123- Gulcingezer artı med erken gebelik testi buldum onu aldım kuzum yorumlarına baktım baya iyi
Gulcingezer Tugce123- o da guzel labaquic de cok basarili bn ovulasyon icinde hep o markayi kullandm 1 bumara hep dogru sonuc aliyorm
Lucy Tugce123- Bence sende sabah yap canım ne kaybedersin ki? Hazır elinde de varmış. Çünkü herkesin beta farklı şekilde yükseliyor. 7si Yumurtlama, 8i Çatlamaydı. 17sinde Bir kaç saat sonra silik bir çizgi vardı. Zaten hafif bir pembelik oluyor o çizgi de. Kuruma çizgisi gibi olmuyor.
Gulcingezer Lucy canim ne guzel yazmissinnnn agzina saglik vala canimsn ins vardir rabbim en hayirlisini bilir ins yarin bi daha bi bakip deniycm ins vardir yazarm sana 🙏🏻🥰🥰
Lucy Gulcingezer Rica ederim kuzum benim . Denk geldikçe takip ediyorum yazdıklarını. Ve inan bana dua ediyorum . Hayırlı, huzurlu güzel günlere inşAllah 🥰🧡
Lucy Gulcingezer Bana çok kuruma gibi gelmedi canım ama ışıktan dolayı emin olamadım. İnşAllah göz yanılması değildir. 🧡
Gulcingezer Lucy eksik olma canim guzel dileklerin guzel kalbin yeter bi kaybim var allah ins tekrar yuzumu guldurur 🙏🏻🙏🏻👼🏻
Gulcingezer Lucy bn burdan bakinca goruyorm o cizgiyi kirmizi cok silik ama serit halinde goruyorm altina cok isik tutmak gerekiyo o zten inandirmiyo bide 4 5 saat gec cikmasi😞
Lucy Gulcingezer Ben de diyorum ya canım. Silik çizgiyi görünce, testle tartışır gibi söylenmiştim daha önce çıksan olmuyor muydu diye. Gebelik testi yaparken, bir yandan da ovülasyonda koyuluk takip ediyordum. O da hemen koyu olmamıştı mesela.
Lucy Gulcingezer İnşAllah kuzum hayırlısı olsun herşeyin. Şöyle düşün en azından çok güzel bir yaştasın . Bugün hamile kalsan, yarın kardeş olsun desen bile 30′unda kapatmış olursun bu defteri 🥰
Lucy Gulcingezer Allah Allah 25 dedin diye hatırlıyordum. Yanlış alarm 🙈 Olsun ben de 29dum şuan 31 😂 Yanımda 2 yaşına yaklaşan bir minnak var. Umarım 2 sene sonra tekrar konuşuyor oluruz ve bu mesajın aynısını sende okuyor olurum. Çok Amin 🧡😂