Gulcingezer Ayserose1001 ben sabah bi deniycem bakalm olmazsa regl gevince denerim hic olmadi ara vericem bir iki ay
Edanurkeskin aycannblogu benimdebat 11 mayıs bende de alt karnımda şişlik var başkada hiç birşeyim yok bayramdan sonra ben de test yapmayı düşünüyorum
Gulcingezer Pepecura kimyasal diye niye dusunuyosn canim sen onu bi at kafandan ben onceki gebeligi 10.40 ile ogrenmiatm kaybettim ama olsn kimyasal falan dusunme
Pepecura Gulcingezer ilkide kimyasaldı onuda 20 yle öğrenmiştim o yüzden heveslendirmiyorum kendimi hiç
Gulcingezer Pepecura sen guzel dusun guzel olsun yine ayni sey olucak diye bisey yok canim ins guzel ilerliycek 🙏🏻
Htc3866 Tugce123- verirsin canım biz sadece anı yasayamiyoruz vakit hemen geçsin olsun bitsin istiyoruz kendimizi yoruyoruz
Gulcingezer bubuiledudu benimde pazar gunu 1 haftam var bakalm yarin bi deniycem erken test olmazsa regl bekliycem bakalm benim gogus agrim azaldi akintim da cok yok ben zten pozitif cikacagini sanmiyorm sirf bayram sabahi yapaym dedim diye yapicm
Gulcingezer Tugce123- gunaydin canim bende yaptm smdi negatif olsa cikardi uygulamaya gore 3+3 gorunuyo onceki cikmisti benim olmamis belliki
Tugce123- kubra3891 benimde belirtilerim devam ediyor ve cok erken başladı günler geçmiyo bi türlü 7 gün beklicem daha 😑