Gulcingezer Tugce123- gunaydin canim bende yaptm smdi negatif olsa cikardi uygulamaya gore 3+3 gorunuyo onceki cikmisti benim olmamis belliki
Tugce123- Gulcingezer günaydın canım uygulamanın adı ne bende indireyim ya bence regli olana kadar her zaman umut vardır
Minicigimmm Gulcingezer nasıl 3+3 oluyor anlamıyorum hangi uygulama bu ? 23 nisanı değerlendirmediniz mi o günden sayınca daha 10 günlük oluyor. 10 günde teste çıkar mı en erken 12 gün diye biliyorum.
Bsrnura Gulcingezer benim de bat 12 ama düzensiz adet döngüsünden dolayı geç yumurtlama oluyorum sanırım yeni yumurtlama belirtilerim var 10 erken gebelik testi yapcam 😅
Gulcingezer Bsrnura regln duzensizse yumurtlamani bilmiyosan ovulasyon yap ki gunlerini net bil eger hemen istiyorsan
Bsrnura Gulcingezer bu ay olmazsa düşünüyorum belirti olarak gögüs uclarımda bir agrı var cok az birde bulantı 🤢
bubuiledudu Gulcingezer işte ben dün 5 gün varken yaptım çıkmadı erken ama dayanamıyoruz. Son gebeligimde 5 gün kala negatif görüp regl bir gün geçince pozitif görmüştüm
Gulcingezer bubuiledudu hayirlisi olsn kuzum ne diyim veren de allah 🙏🏻 Bekliycez ruyamda da test yaptm pozitifti cok etkilendim
Zemzems Gulcingezer gününe daha var canm negatif çıkması normal biraz daha bekle istersen inşallah pozitif görürsün