Mareipek Ben cybex istedigim icin ana kucagıyla birlikte 13 bin, oto koltugu falan eklenince 16 bine geliyor ama bütce meselesi ve kullanımda önemli ben cok memnun kaldım..
EEizm Mareipek Cybex ’in hangi modelini aldınız? Memnun musunuz? Ben de cybex istiyorum ama fiyatı yüksek değer mi diye düşünüyorum
Nisa1710 Mareipek hangi model ? Bence oto koltuğu çokta önemli değil puseti zaten 6 7 ay oto koltuğu olarak kullanabilirsiniz
Ozge anne96 ay onu bilmiyorum bir dahaki storylerine dikkatli bakarım ama doona çok yormuş onları bebekle birlikte çok ağır gelmiş falan filan uzun metinli bir story atmıştı
Ozge anne96 story de yeni arabasını paylaştı buymuş hemen atayım 😂 https://www.hepsiburada.com/leclerc-magicfold-plus-bebek-arabasi-sand-p-HBCV00000ULSJR?magaza=Merk%c3%bcrbebe&url_src=and-product-detail
anne96 Mareipek evet gıdıp gormem lazım ama nerde satılıyor bılmıyorum e bebek var sadece ordakı modeller de hosuna gırmıyor baska nerde satılır bu bebıs arabaları 😂
Ozge anne96 prego quattro pro travel bebek arabası aldım. 4000di ebebekte trendyolda daha uygundu o ara şimdiki fiyatını bilmiyorum
hunilimom anne96 kesinlikle 2019 da büyük kızıma bakarken 700-800 TL olan travellar şimdi en kötüsü 3 bin bende mecbur diğeri kırıldığı iicn 2. El baston aldım şuan fiyatına baktım o da 5 bin imiş
Acemianne9 anne96 baby care bc 330 safari cross henüz kullanmadım ama çok kaliteli duruyor sürüşü dönüşlerş falan çok güzel
Mareipek EEizm melio modeli, arkadasımda da aynısı var ondan denedim ben daha kullanamadım hala hamileyim cunku☺️Cok arastırdım cidden hafif bi araba kullanıslıda.
EEizm Mareipek Bende eezy s twist+ modelini beğendim. Sizin aldığınız modeli de biliyorum çok benziyor birbirine. Evet hafif, klasik traveller gibi hantal değil. Yurt dışından getirtme durumumuz var. TR den az biraz daha uygun geliyor
Domdom anne96 arkadaşlarımızın da tavsiyesiyle ikinci el temiz bir araba bulup aldık 1700 liraya kraft gayette güzel geldi yıkadık kullanıma hazır. bize kalsa 6 bin lira verecektik ki durumumuz da var şükür. bence etrafınızda çocuğu olan insanlara bu gibi konularda danışın derim ekonomi bu haledeyken aşırıya gitmeye hiç gerek yok
Dyg___ anne96 2 bin tl ye tavsiye üzerine chicco ohlala ultra hafif aldım indirimdeyken çok hafif ve kullanışlı 3.8 kg
Hazalaskin anne96 e bebekten aldım şuan var mı bilmiyorum indirim kovaladım baya bir süre Mart’ın 30 unda almıştım bebek arabasını