Erayhilal anne96 ben 1000 lira ayirdim ikinci el alcam her yere arabamizla gittigimiz icin cokta ihtiyacim olacagini düşünmüyorum o yuzden çokta para vermek istemiyorum
Elif0611 Erayhilal canım trednyoldan 100 liraya aldım ben sıfır puset + bebek arabası çokta güzle geldi 1 hafta önce istersen ona bak
annesinin_beybisi anne96 bir bebek arabasına o kadar para vermeyi çok gereksiz buluyorum 900 küsür lira benim begendigim model henüz almadik ama yorumları güzel ve çok satan kategorisinde
EEizm Mareipek Bende eezy s twist+ modelini beğendim. Sizin aldığınız modeli de biliyorum çok benziyor birbirine. Evet hafif, klasik traveller gibi hantal değil. Yurt dışından getirtme durumumuz var. TR den az biraz daha uygun geliyor
Nisa1710 Mareipek hangi model ? Bence oto koltuğu çokta önemli değil puseti zaten 6 7 ay oto koltuğu olarak kullanabilirsiniz
Serdem304 Şehirdeki bir mağazadan Chicco Trolley me Stroller aldık 2600, internet fiyatı daha yüksek. Hafif, rahat açılıp kapanıyor, küçük bagaja rahatlıkla sığıyor fakat Çok gereksiz pahalı mecburiyetten alıyoruz. İkinci ele guvenemedim yoksa alirdim.
meltemkumsal16 anne96 bizde e bebekten indirimde aldik 1 ay önce 1600 e geldi yeni hamile kaldığımda da aynı arabayı beğenmiştim ama 2500 du bekledik, Canyon travel sistem bebek arabasi V2 bordo siyah renk fazlasıyla kaliteli cok begendik 🤗
Elif0611 Ne kadar yüksek fiyatlar yazılmış alınmış😨 1 hafta önce trendyoldan puset+bebek arabası 1000 tl ye aldım gayette güzel
gamzenurbozdere anne96 valla herkesın kesesıne gore onu verecek durumun lüxün varsa al ama ben almam yani 2000₺ aldık onda 400₺ hediye alışveriş verıyordu öle aldık 1600₺ gelmiş oldu🤣 ebebekte. Baby plus markası
Busoo anne96 iki gün önce civilden Baby2go bebek arabası aldım aşırı kullanışlı ve rahat 3000 TL verdim. Kanz Kraft gibi iyi markalara baktım yeni serilerinde oturulacak yerleri hiç güzel değil ve sert geldi o yüzden bu markayı seçtim
Merve234 anne96 indirimli aldık 4 binden 2.500 TL ye düşmüştü gittiğimiz mağazanın açılış senesi kampanyası 😂😂
AspenKarmen anne96 valla 31 binlik bebek arabası letgoda 3 bine bile var o yüzden iyi bi markanın ikinci elini almayı planlıyorum ben
tupbebekannesi123 anne96 kraftın ve kanzın iki modeli arasındayım ikisi de 3000-3500 bandında teyzesi alacak hediye olarak