anne96 kızlar bebek arabaları asırı pahalılasmıs begendıklerım arasında en dusuk model 8 bın en yuksek 16 bın cıvarı. sızce cok mu sızz ne kadarlık butce ayırdınız
serpilctn anne96 biz 230 euro verdik Türk parasıyla 3 bin küsurler var tabi ne.kadar pahalı orda 8 bin nedir 🙄🙄🙄
hunilimom anne96 2. El 500 TL aldım 😂 bütçenizi zorlamiyorsa sizin için 16 bin vermek normal ise bı sıkıntı yok tavsiye isterseniz mesela gorunusten önce kullanış amacı hafif şeyler tercih edebilirsiniz
Bekaranne anne96 ben doona istiyorum ya minicik bişeyim kullanım açısından rahatıma gelir YouTube videosunda görmüştüm kolay katlanıp taşınıyo
anne96 hunilimom gorunus ıcın degıl kullanıs ıcın ıstıyorum surumu katlanması bunlara bakıyorum ve dıs goruntusu de onem verıyorum ama gecen sene bu kadar oahalı degılmıs 3 katına cıkmıs resmen fıyatlar 🥺
ikicocuklubiranne Bekaranne bildiğim kadarıyla 1 yaşa kadar kullanılıyor sonrası yeni almanız gerekiyor. Bütçenizi bilmiyorum ama 1 sene için o kadar paraya değmez gibi geliyor
EssoSavve Bekaranne valla o para tuzağı onu fazla kullanamıyor ki yoksa bende çok beğeniyorum ama travel sistemlerde de benzeri modeller yapabiliyorsun taşıma puseti ile tabi sizin kararınız para bolsa dewamke 😅😅
Acemianne9 anne96 baby care bc 330 safari cross henüz kullanmadım ama çok kaliteli duruyor sürüşü dönüşlerş falan çok güzel
Ozge anne96 aaa o hiç memnun olmadığını söyledi sonradan storylerde. Sonra kabin tip araba aldılar onlar 🤭
benito anne96 ben de takip ediyorum tuvbayı, sonra instagramda hiç memnun olmadığını söyledi ve başka bebek arabası aldı. Sosyal medya fenomenlerinin önerilerine pek güvenmemek lazım, nereden ortaklık gelirse onu övüyorlar çünkü
hunilimom anne96 kesinlikle 2019 da büyük kızıma bakarken 700-800 TL olan travellar şimdi en kötüsü 3 bin bende mecbur diğeri kırıldığı iicn 2. El baston aldım şuan fiyatına baktım o da 5 bin imiş
Hazalaskin anne96 tabiki bütçe meselesi ama biz 2000 tl bütçe ayırdık benim beklentimi karşılayacak özellikte Baby plus /canyon serisi
Hazalaskin anne96 e bebekten aldım şuan var mı bilmiyorum indirim kovaladım baya bir süre Mart’ın 30 unda almıştım bebek arabasını
Ozge anne96 prego quattro pro travel bebek arabası aldım. 4000di ebebekte trendyolda daha uygundu o ara şimdiki fiyatını bilmiyorum
Fatma-d anne96 2. el 950 TL te kardeşim aldı sıfır gibi 2 3 kez kullanılmis daha fazlasını veremezdk zaten kendimiz alsak aşırı pahalı😋
mirage333 anne96 benimde begendiklerim 10bin civarı idi sonra hic gerek yok dedim. 5bin tl ye buldum içime sinen onu aldım.