Morkelebek26 DevriminAnnesi inşAllahhh çok aminn 🤲🤲🤗🤗 acaba tam olark beta hcg kaçken gözüküyor dedi doktorunuz? Kese için
DevriminAnnesi Morkelebek26 ben en son perşembe günü aldırdım 4967 çıktı ama kişiden kişiye değişiyor yA kimisi daha erken görüyor kimisi geç 🥰🤷🏻♀️
Morkelebek26 DevriminAnnesi doktorum ortalama 2000.3000de net görürüz dedi ama internette 1000 ve üstü yazıyor o yüzden merak ettim canım 🤗
Umudayolculuk DevriminAnnesi keseniz kaç mm biliyor musunuz acaba bir de karından baktı değil mi 🥰hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza
DevriminAnnesi Umudayolculuk teşekkürler karından gördü eve 11 mm dedi galiba yanlış hatırlamıyorsam 🥰
deryam2626 Msfidash karından bakayım göremezsem transvaginal bakarım demişti. Net görününce gerek duymadı bende
deryam2626 DevriminAnnesi içeride bölünebilir belki bilmiyorum. Kesem tek şuan için. Değer çok yüksek olunca ben üstüne düşmedim. Zaten karından yapılan ultrasonda çok net gördük keseyi. Mayıs 5te gel direk gümbür gümbür kalp atışını dinleyelim dedi doktorum.
Msfidash deryam2626 tamam ben su ichemiyorum chok onun ichin transvaginal istiyorum. Umarim chocuga ziyan etmez 😇
Nisandua1 DevriminAnnesi Canım kan tahlili isteyeceğini düşünmüyorum idrarına sıkışık ol ama biraz çok olsun ben sıkışıktım ama çok net değildi vajinal da gayet net gördü doktorum inş sende görürsün
DevriminAnnesi Nisandua1 içtim valla bolca kan tahlili almadı karından muayeneyle keseyi gördü çok şükür 🥰