Nesrinnnnn Morkelebek26 İnşallah bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilk değerim 334 dü 2 gün sonra yaptığımda 1750 ydi ve keseyi gördüm şimdi 6+1 iz 🤩😍
Ebru_guner DevriminAnnesi canım benim 3 bin kusurlerde çıkmıştı ve 4 haftalikti gozukmustu idrar falan da tutmamistim idrar tutmadan da bu değerde gözükür bence
Ebru_guner DevriminAnnesi rabbim ins kucağına almayı da nasip eylesin canım canım tüm annelerimizin bende şükür 27 hafta oldum
Morkelebek26 Nesrinnnnn ya ne güzel 🥰 doktorumda bana haftaya cuma gel kese oluşmuş olur büyük ihtimalle görürüz dedi inşAllahhh bende görürüm 🤲
Ecetoktas deryam2626 sanırım bnd 5+1 im :) perşembe kese görmek için çağırdı bana da sıkışık gel dedi hayırlısı inşallah görürüz ailelerinize söylediniz mi :)
Minianne04 DevriminAnnesi canım sıkıntı yapma bu haftada her türlü kese görünüyo benim yolk sac bile görünmüştü
DevriminAnnesi Valla bu sabahla birlikte 6+0 içim rahatladı dün keseyi görünce Rabbim isteyen herkese versin herkes sağlıkla kucağına alsın 🥰🤲🏻😘