Binnurburak evet tek çocuk eşim. Ve evlendikten 15 sene sonra doğurmuş. Bı tarafları altından sanki öyle muamele yapıyor oğluna. Ağzına sıçsa ne güzel sıçtın canım oğlum der.
Bayram gezmesi !!!!!
MerveKozann ya ben de düşünmüyor değilim de Allah’tan korkum var. Ya gerçekten bebeğime bir şey olursa benim yalanlarım yüzünden. Bundan korkuyorum.
09gul sana bir tavsiye vereyim arabanız varsa gidin kalın sende uzan herkes mutlu olur ilk başta eşin sonra kendi ailenede git gör evine gel Rabbım yardım eder inanki
09gul
Valla 15 dk mesafede kendi annemlere gitmek istemiyorum çünkü kendi evinde yatmaya benzemiyo hiç bişey..
09gul
Her bayram ordaydm ben bayram da eşimle yanlız gezerek geçirmek istedim ama oda ailesinin evin de geçirmemizi istiyor😒
Sevgi0478 belimin ağrısından sofrada bile zor oturuyorum. Artık çok zorlaştı her hareket. Onların evinde hiç ama hiç rahat değilim. Köy yeri gibi bir yer ve herkes çok dedikoducu. Bir sürü gelen giden olacak yatamayacağım bile. Ki üstüne bir sürü can sıkıcı şeyler soracaklar. Ordaki gereksiz insanlar yüzünden sancılanmak istemiyorum.
Demirssmomm aynen öyle. 😐
vesilece doğursam evime gelip kalacak sanki iş yapacakmış bana yardım edecekmiş gibi. Evime her geldiğinde bir bardak bile yıkamış insan değil. Her şey ayağına yemeği çayı ikramları meyvesi. Hiç bir şeye de yardım edeyim mi demedi. Ben iş yaparken hep gelir beni arkadan izler. Böyle itici gıcık bir insan. Eminim hastaneden çıkıp eve geldiğimizde de aynı şekilde davranacak ama o zaman ağzımı açacağım bir iş yapmayacaksan neden geldin diyeceğim. Bu zamana kadar her şeyine sustum. Sütüm onun yüzünden kesilmese bari.
09gul tek oğlan olunca öyle oluyo bizim kaynanada öyle
Binnurburak baştan böyle olacağını bilseydim asla tek çocuk olan biriyle evlenmedim
09gul yani anlıyorm eşi ölmüşte bukadar diretmesi…
09gul boşver sen yinede oyle söyleme herşeyde vardır bi hayır onlarida öyle idare edicen artik görmezden gel çokta takılma bende baslarda cok takiyodum simdi umursamiyorum bile ama esime olmasi gerekenide guzel bi dille anlatiyorum saolsun orta yolu bulmaya calisiyo oda ayni kefede tutmamaya calisiyo senin suanda pozitif dusunmen lazim sinir stres yapmaman lazim bebegin ve kndin icin Allah buyuk herkez kalbinin ekmegini yer bosver relaxs ol hayat üzülmek kndini sinire strese sokmak icin cok kisa oldugu gibi yasa 😊
09gul ay ben kendi kayinvalidemlere sukrediyim esim gidelim.falan dedi 20 dk aramiz kaynanam.sakin getirme sinemi ablanlara falanda gitmeyin kizin zatten riski var arabada cok sallarsa suyu gelebilir dedi cok sukur evimdeyim bu bayram . 33 . Haftadan beri su azalmasi yasiyoruz bebek dogdu dogacak endisesiyle geciyor gunlerimiz
yagmurrorskaya cahille uğraşmak gerçekten çok zor hele de üstüne inatçılık. İllallah ettiriyor
Sinemmmmm58 rabbim yardimcin olsun gerçekten evet vallahi öp de başına koy. Bizimkinde nerde öyle düşünce. Anca oğlu bayramda yanında olsun gelin ne halde gelirse gelsin umrunda değil. Sanki kendi doğum yapmadı. Hiç halden anlayan insan değil.
Binnurburak keşke öyle yasayabilsem. Ben çok tez canlıyım hiç gamsız olamadim. Hep ince düşünürüm ama karşımdaki insanlar hiç öyle değiller. İnadına gamsız inadina düşüncesizler. Bebeğimi benden başka düşünen yok sanki tek başıma yaptım. Ya bu kız da hamile üzülmesin diyen yok. Herkes ağzına geleni söylüyor özellikle kırmak için. Ben de eşime anlatıyorum güzel dille ama o an için tamam diyor sonrası yine aynı tas aynı hamam.
09gul allah yardımcın olsun canım iyi beraber yaşayalm demiyor anne tekmiş bide
09gul kuzum eşinin düşünmesi lazım onun evladını taşıyorsun 🫂