• Gebelik
  • Tecrübeli Anneler Yalancı kasılma

35+3 haftalık hamileyim ilk gebeliğim yalancı kasılmalar nasıl oluyor? Gerçek kasılmaların olduğunu nasıl anladınız ve hastaneye başvurdunuz? Sancı doğum döngüsü nasıl başlıyor yardımcı olur musunuz?

Elfs her 1 dk bir sancın oluyorsa doğum sancısı ama sancın olup geri
    Geçiyorsa yalancı sancı

• Elfs bunu yanıtladı.

Canım 36+3 haftaligim yaklaşık iki haftadır sık sık nst giriyorum sancılarım var gibi görünüyor ama ben devamlı hissetmiyorum arada bir hissediyorum devamlı hissetsem eğer gerçek sancı olur ama şu an da yalancı sancılarım var mesela benim nst ne kadar sıklıkla giriyorsun

• Elfs bunu yanıtladı.

BernaaaaG geçen hafta girdim bir şey çıkmadı. Yalancı sancıları tarif eder misiniz?

Elfs direk 1 dk ile baslamaz daha genis araliklarla başlar, son zamanda 1 dk ya düşer.. benim 7 dk 5 dk oyle gitgide kisalmisti ve ortalama 45 sn falan sürüyodu sancı..

• Elfs bunu yanıtladı.
          • Elfs bunu beğendi.

Elifozdn yalancı kasılmalarınız olmuş muydu doğum sancısından önce

Tabi doğum yaptığım gün oyleydi, senin suan daha erken, arada sancınin olmasi da normal 😌

• Elfs bunu yanıtladı.

Elfs evet olmustu
                Suan da da 39+4 teyim hala oluyo:)
                Gercegi gelince anlıyosun zaten bunlar gibi olmuyo o:)

Elifozdn sancım yok olmadı canım gerçi bazen çok kısa adet sancısı gibi oluyor da o yalancı kasılma değildir herhalde. Zaman yaklaşınca gidişatı merak ediyorum daha önce tecrübe etmediğim bir durum olduğu için ☺️Bilgilerin için teşekkür ederim 🙏 sağlıkla kavuşun 🌸☺️

Elfs canım ben kendimi yordugum zaman ve sırt üstü yattigim zaman hissediyorum sadece o da kasıklarıma giren 5 saniyelik bı sancı oluyor ama onun dışında otururken yürürken sağa veya sola yatarken hiç biseyim yok gayet normalim

Elfs önce aralıklarla oluyor sancılar 5 dk bir gelir sonra 3 dk ya düşer sancılar en son 1 dk ya düşer ben yeni doğum yaptım benim ki öyleydi

• Elfs bunu yanıtladı.

Mesela benim nst de sancılarım var gibi görünüyor ama benim hissettiklerim burdaki arkadaşların bahsettikleri kadar çok değil gün içerisinde çok nadir hissediyorum dediğim gibi sırt üstü yatarsam ve kendimi yorarsam hissediyorum

• Elfs bunu yanıtladı.

Elfs ne demek rica ederim❤️ Hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım inşallah bebişlerimize😍

BernaaaaG anladım belki sizin 40 haftayı bulmadan doğacaktır doğuma hazırlık durumu yaşanıyordur. Ara ara nstde de sancı çıktıysa

Elfs doktor bebeğim kilolu olduğu için bayramdan sonra sezeryanla almayı düşünüyor zaten canım sancılarım çıktığı için de sık sık çağırıyor takip altındayım

• Elfs bunu yanıtladı.