35+3 haftalık hamileyim ilk gebeliğim yalancı kasılmalar nasıl oluyor? Gerçek kasılmaların olduğunu nasıl anladınız ve hastaneye başvurdunuz? Sancı doğum döngüsü nasıl başlıyor yardımcı olur musunuz?
Tecrübeli Anneler Yalancı kasılma
Elfs her 1 dk bir sancın oluyorsa doğum sancısı ama sancın olup geri
Geçiyorsa yalancı sancı
Canım 36+3 haftaligim yaklaşık iki haftadır sık sık nst giriyorum sancılarım var gibi görünüyor ama ben devamlı hissetmiyorum arada bir hissediyorum devamlı hissetsem eğer gerçek sancı olur ama şu an da yalancı sancılarım var mesela benim nst ne kadar sıklıkla giriyorsun
anneveikibebekli direk 1 dakikayla mı başlar sonlara doğru 1 dakika olmaz mı siz doğum yaptınız mı
Tabi doğum yaptığım gün oyleydi, senin suan daha erken, arada sancınin olmasi da normal 😌
Elfs önce aralıklarla oluyor sancılar 5 dk bir gelir sonra 3 dk ya düşer sancılar en son 1 dk ya düşer ben yeni doğum yaptım benim ki öyleydi
Mesela benim nst de sancılarım var gibi görünüyor ama benim hissettiklerim burdaki arkadaşların bahsettikleri kadar çok değil gün içerisinde çok nadir hissediyorum dediğim gibi sırt üstü yatarsam ve kendimi yorarsam hissediyorum
anneveikibebekli teşekkür ederim 🙏